Λάκης Παπαδόπουλος
Οι φίλοι του Αρλέτα, Γιάννης Γιοκαρίνης, Γιώργος Δημητριάδης, Ελένη Δήμου, Γιάννης Ζουγανέλης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μανώλης Μητσιάς, Μπλε, Σάκης Μπουλάς, Onirama και Δημήτρης Πουλικάκος, θα γιορτάσουν μαζί του τα 30 χρόνια δημιουργίας και πορείας στην ελληνική μουσική σκηνή.
Ο Λάκης Παπαδόπουλος είναι ο τραγουδοποιός με το αστείρευτο ταλέντο που με τις συνθέσεις και τους στίχους του έχει τροφοδοτήσει όλους τους μεγάλους τραγουδιστές αλλά και συγκροτήματα στη χώρα μας.
Μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες που έχει συνθέσει και θα ακουστούν τη βραδιά της συναυλίας είναι:
Σερενάτα, Ήσυχα βράδια, Τσάι γιασεμιού, Έρχεται κρύο, Για να σ’ εκδικηθώ, Της νύχτας τα ηχεία, Κουρσάρος, Εσύ εκεί, Το παλιό μου παλτό, Πάρε πασά μου, Και θα χαθώ, Γυριστρούλα, Τα μπλε παπούτσια, Σε ζητάω, Έγινα για σένα Τούρκος, Κάτι γλυκό, Μενεξεδιά, Δικαίωμα στο όνειρο, Τσίχλα δίχως ζάχαρη, Ανεμώνα του Σικάγου, Ιωάννα και Μαριέττα, Έλα γοριλλάκι, Το βαλς της γειτονιάς.
«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, 210.3475518, info@athens-technopolis.gr, www.technopolis-athens.gr
210.6792500, 210.6792560, 210.6792565, http://www.facebook.com/#!/EmiMusicGreece
Τιμές Εισιτηρίων: 12€ προπώληση, 15€ στην είσοδο.
Προπώληση εισιτηρίων:
Public, viva.gr,
| Παπαδόπουλος, Λάκης |
- ΛεΜπρόν Τζέιμς: Tο τέλος της παντοδυναμίας ή μια νέα μορφή μεγαλείου;
- Θεσσαλονίκη: Τους έδερναν και ζητούσαν λύτρα – Τρεις συλλήψεις για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών, αρπαγή και εκβίαση
- Μια «τρελή» απόφαση και… οι υποψήφιοι διάδοχοι του Μαρέσκα
- Το έθιμο που ξεκίνησε Έλληνας μετανάστης το 1920 – Στον Καναδά κάποιοι καλωσορίζουν το νέο έτος με βουτιές στα παγωμένα νερά
- e-EΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές που ολοκληρώνονται στις 2 Ιανουαρίου
- Η διπλωματική ατζέντα του 2026 – Προκλήσεις και στοιχήματα για το Υπουργείο Εξωτερικών



