Κρίσιμη δημοπρασία εξάμηνων εντόκων γραμματίων την Τρίτη
Σε δημοπρασία εντόκων γραμματίων εξάμηνης διάρκειας, με στόχο την άντληση τουλάχιστον 1 δισ. ευρώ, θα προχωρήσει ο ΟΔΔΗΧ την Τρίτη. Πρόκειται για την πρώτη δημοπρασία μετά τις εκλογές και το αποτέλεσμα της αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Σε δημοπρασία εντόκων γραμματίων εξάμηνης διάρκειας, με στόχο την άντληση τουλάχιστον 1 δισ. ευρώ, θα προχωρήσει ο ΟΔΔΗΧ την Τρίτη.
Πρόκειται για την πρώτη δημοπρασία μετά τις εκλογές και το αποτέλεσμα της αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Ως ημερομηνία διακανονισμού ορίστηκε η 11η Μαΐου.
Μόνο οι βασικοί διαπραγματευτές μπορούν να συμμετάσχουν στην δημοπρασία, ενώ δεν θα καταβληθεί προμήθεια.
Κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας μπορούν να υποβληθούν μη-ανταγωνιστικές προσφορές έως το 30% του δημοπρατούμενου ποσού, ενώ μέχρι τις 10 Μαΐου μπορούν να υποβληθούν συμπληρωματικές, μη ανταγωνιστικές προσφορές έως επιπλέον 30% του δημοπρατούμενου ποσού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μαρόκο – Σενεγάλη 0-1 παρ. (0-0 κ.δ): Οι Σενεγαλέζοι στην κορυφή της Αφρικής! (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]
- Ισπανία: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα αίτια του δυστυχήματος με τα τρένα
- Μπενίτεθ: «Δεν κάναμε τίποτα για να παλέψουμε »
- Νίκολιτς: «Θέλαμε να βρει φόρμα ο Γιόβιτς»
- Ουκρανία: Ο επικεφαλής διαπραγματευτής Ουμέροφ δηλώνει ότι είχε «ουσιαστικές» συνομιλίες με τις ΗΠΑ

