Στον Αγιο Ελευθέριο Θεσσαλονίκης ψήφισε ο Κώστας Καραμανλής
Χωρίς να κάνει δηλώσεις αποχώρησε από το 94ο εκλογικό τμήμα, στο Δημοτικό Σχολείο στον Αγιο Ελευθέριο Θεσσαλονίκης, ο Κώστας Καραμανλής. Ο πρώην πρωθυπουργός και τέως πρόεδρος της ΝΔ άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα λίγο πριν τις 10 το πρωί της Κυριακής.
Χωρίς να κάνει δηλώσεις αποχώρησε από το 94ο εκλογικό τμήμα, στο Δημοτικό Σχολείο στον Αγιο Ελευθέριο Θεσσαλονίκης, ο Κώστας Καραμανλής.
Ο πρώην πρωθυπουργός και τέως πρόεδρος της ΝΔ άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα λίγο πριν τις 10 το πρωί της Κυριακής.
Έξω από το εκλογικό τμήμα τον υποδέχτηκαν ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Δημήτρης Τσάμης, υποψήφιοι βουλευτές, ο Παν. Ψωμιάδης και μέλη της ΝΔ, οι οποίοι τον χειροκρότησαν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πυραυλική επίθεση του Ιράν στην Ντιμόνα του Ισραήλ – Τουλάχιστον 20 τραυματίες
- Αυτοί είναι οι πλαστοί πίνακες και τα κειμήλια που «έκαψαν» τον Γιώργο Τσαγκαράκη – Δίωξη για 4 κακουργήματα σε βάρος του
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 93-103 (85-85 κ.δ.): Στους τελικούς της Α1 οι Πράσινες
- LIVE: Έβερτον – Τσέλσι
- «Σπάει» τη σιωπή της δικηγόρος για δικαστική απόφαση που δεν αναγνώρισε ανωτέρα βία στον πρόωρο τοκετό της
- Όταν η τηλεόραση συναντά τις λογοτεχνικές σελίδες του Θεοτόκη