«Ο λαός ψηφίζει για σταθερότητα, ανάπτυξη και ασφάλεια» δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς
«Σήμερα ο ελληνικός λαός ψηφίζει για το μέλλον των παιδιών του, ψηφίζει για σταθερότητα, για ανάπτυξη, για ασφάλεια και για δικαιοσύνη» δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στην Πύλο. Ο πρόεδρος της ΝΔ επιστρέφει αυτή την ώρα στην Αθήνα και αμέσως θα μεταβεί στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Λεωφόρο Συγγρού όπου θα παρακολουθήσει τα πρώτα exit poll και τα επίσημα αποτελέσματα.
«Σήμερα ο ελληνικός λαός ψηφίζει για το μέλλον των παιδιών του, ψηφίζει για σταθερότητα, για ανάπτυξη, για ασφάλεια και για δικαιοσύνη» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στην Πύλο.
Ο πρόεδρος της ΝΔ επιστρέφει αυτή την ώρα στην Αθήνα και αμέσως θα μεταβεί στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Λεωφόρο Συγγρού όπου μαζί με στενούς του συνεργάτες θα παρακολουθήσει τα πρώτα exit poll και τα επίσημα αποτελέσματα.
Όλος ο κομματικός μηχανισμός της ΝΔ βρίσκεται σε εγρήγορση και, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των στελεχών του κόμματος επικρατεί αισιοδοξία για το αποτέλεσμα της σημερινής κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τραμπ προσκάλεσε την πρωθυπουργό της Ιαπωνίας στον Λευκό Οίκο
- Περού: 2 μουσικοί τραυματίστηκαν σε ένοπλη επίθεση κατά του συγκροτήματός τους στη διάρκεια συναυλίας
- Γάζα: Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα καταγγέλλουν την απαγόρευση πρόσβασης ΜΚΟ από το Ισραήλ
- Σεισμός στο Μεξικό: Τουλάχιστον 2 νεκροί – Καταστράφηκαν πολλά σπίτια
- Ειρηνικός: Ο Πέτρο δείχνει πού μπορεί να βρίσκονται επιζήσαντες από τα πλήγματα των ΗΠΑ
- Ο νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μαμντάνι κατήργησε εκτελεστικά διατάγματα του προκατόχου του