Δεν παραχωρείται για προεκλογικές ομιλίες η πλατεία Αριστοτέλους, λέει ο Γ.Μπουτάρης
Τη θέση του Δήμου Θεσσαλονίκης ότι δεν παραχωρείται η Πλατεία Αριστοτέλους για προεκλογικές συγκεντρώσεις των κομμάτων επανέλαβε την Πέμπτη σε συνέντευξη Τύπου ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης.
Τη θέση του Δήμου Θεσσαλονίκης ότι δεν παραχωρείται η Πλατεία Αριστοτέλους για προεκλογικές συγκεντρώσεις των κομμάτων επανέλαβε την Πέμπτη σε συνέντευξη Τύπου ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης.
Η διευκρίνιση έγινε μετά την απόφαση του ΚΚΕ να πραγματοποιήσει στον συγκεκριμένο χώρο την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα 30 Απριλίου, στις 8:30 το βράδυ, με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα.
«Οι συγκεντρώσεις στην Πλατεία Αριστοτέλους δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία της αγοράς, καθώς η αστυνομία κλείνει από νωρίς τους δρόμους, ενώ έχουμε παράπονα και από τους κατοίκους. Όσοι θέλουν να κάνουν συγκεντρώσεις εκεί, θα αγνοούν μια απόφαση του δημοτικού συμβουλίου» δήλωσε ο κ. Μπουτάρης.
Προεκλογική συγκέντρωση στην Πλατεία Αριστοτέλους έχει προγραμματίσει για την Παρασκευή 4 Μαΐου και ο ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- LIVE: Φενέρμπαχτσε – Ζάλγκιρις Κάουνας
- Classic Rock: Το νέο τεύχος είναι αφιερωμένο στο Woodstock – Αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ
- Τα είπαν για την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ Σαββίδης και Λουτσέσκου
- Standard & Poor’s: Στο 1,7% κατεβάζει τον πήχη της ανάπτυξης της Ελλάδας
- Η Φαίη Σκορδά για τον σύντροφό της – «Έγινε ντόρος χθες, αλλά και πέρυσι μαζί ήμασταν εκεί»
- Ακρίβεια: Ανεβαίνουν οι τιμές παραγωγού στην Ευρωζώνη – Έρχεται νέο κύμα ανατιμήσεων το καλοκαίρι

