Δίωξη ιδιοκτητών ακινήτων όπου διαμένουν παράνομοι μετανάστες προανήγγειλε ο Μ.Χρυσοχοΐδης
Την ποινική δίωξη ιδιοκτητών ακινήτων στα οποία διαμένουν παράνομοι μετανάστες, προανήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε συνέντευξή του. Όπως είπε: «Η Αθήνα θα καθαρίσει σε λίγες ημέρες. Σήμερα ή αύριο θα ανακοινωθεί ότι τα διαμερίσματα στα οποία υπάρχουν μαζικά λαθρομετανάστες θα αδειάζουν και θα διώκονται ποινικά οι ιδιοκτήτες».
Την ποινική δίωξη ιδιοκτητών ακινήτων στα οποία διαμένουν παράνομοι μετανάστες, προανήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης την Τρίτη.
Μιλώντας στο Radio 9 τόνισε: «Η Αθήνα θα καθαρίσει σε λίγες ημέρες. Σήμερα ή αύριο θα ανακοινωθεί ότι τα διαμερίσματα στα οποία υπάρχουν μαζικά λαθρομετανάστες θα αδειάζουν και θα διώκονται ποινικά οι ιδιοκτήτες».
«Πρέπει να ανακαταλάβουμε το δημόσιο χώρο και να μην υποταχθούμε σε αυτούς που θέλουν τους πολίτες υποταγμένους στο φόβο» παρατήρησε μεταξύ άλλων ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
Αναφερόμενος στα κέντρα κράτησης παράνομων μεταναστών που δημιουργούνται, είπε ότι έως το τέλος Μαΐου τις πύλες του πρώτου κέντρου στην Αμυγδαλέζα θα περάσουν 1.000 παράνομοι μετανάστες, ενώ τον Ιούνιο θα λειτουργήσει και δεύτερο κέντρο κράτησης στην Αττική.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιοβάνοβιτς: «Μας χρειάζεται λίγη ακόμα δουλειά, ίδιο σύστημα και με την Ιταλία»
- ΕΕ: Η άδεια διαμονής σε μία χώρα δεν αποκλείει δικαίωμα παραμονής και σε άλλη
- Συναγερμός σε όλες τις πρεσβείες των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή – Ταξιδιωτική οδηγία καλεί σε επαγρύπνηση
- Η Ολίβια Ροντρίγκο είναι εξοργισμένη με τον Λευκό Οίκο – «Αυτό που κάνουν είναι βάρβαρο»
- Ζωγράφου: Φωτιά στις παλιές φοιτητικές εστίες – Ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής
- Τι κρατάει η Εθνική από το φιλικό στην Στοκχόλμη



