Ο Πανηλειακός πήρε το ντέρμπι και την… ισοβαθμία, ακάθεκτος ο Εθνικός Γαζώρου
Ο Πύργος είχε φορέσει τα... γιορτινά του και περίμενε το ντέρμπι κορυφής της Football League 2 ανάμεσα στον Πανηλειακό και τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τους γηπεδούχους να μην χαλάνε το «χατίρι» στους οπαδούς τους που περίμεναν τη νίκη για να δουν ξανά την ομάδα τους πρώτη. Η ομάδα της Ηλείας επικράτησε 3-1 της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και την έπιασε στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου. Στον 2ο όμιλο, ο πρωτοπόρος Εθνικός Γαζώρου πήρε το τρίποντο χωρίς να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα κόντρα στον Βατανιακού, κερδίζοντας με 3-1.
Ο Πύργος είχε φορέσει τα… γιορτινά του και περίμενε το ντέρμπι κορυφής της Football League 2 ανάμεσα στον Πανηλειακό και τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τους γηπεδούχους να μην χαλάνε το «χατίρι» στους οπαδούς τους που περίμεναν τη νίκη για να δουν ξανά την ομάδα τους πρώτη. Η ομάδα της Ηλείας επικράτησε 3-1 της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και την έπιασε στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου. Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, μειώνοντας τη διαφορά από την κορυφή πέρασαν η Ζάκυνθος, που επικράτησε 1-0 της Προοδευτικής και η Καλαμάτα, που νίκησε με το ίδιο σκορ τον Ηλυσιακό. Σε αυτό συνετέλεσε και η εντός έδρας ήττα της Γλυφάδας με 3-1 από τον Ρούβα.
Στον 2ο όμιλο, ο πρωτοπόρος Εθνικός Γαζώρου πήρε το τρίποντο χωρίς να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα κόντρα στον Βατανιακού, κερδίζοντας με 3-1. Έτσι, αύξησε στους επτά βαθμούς τη διαφορά από τους διώκτες του. Ο δεύτερος, Τηλυκράτης ήρθε ισόπαλος 1-1 στο Βόλο με την τοπική Νίκη και πλέον έχει συγκάτοικο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, που συνέτριψε 4-0 τη Δόξα Κρανούλας. Την ευκαιρία να σκαρφαλώσει και αυτός στη δεύτερη θέση έχασε ο Τύρναβος, που παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας.
Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου:
Κυριακή 22 Απριλίου
Ζάκυνθος – Προοδευτική 1-0
(51’ Διαμαντόπουλος)
Πανηλειακός – Απόλλων Σμύρνης 3-1
(45’+1’ Θωνιάτης, 57’ Αντωνίου, 71’ Βάτσης – 36’Ζαχαρόπουλος)
Αστέρας Μαγούλας – ΠΑΟ Ρουφ 1-1
(53’ Μανίκας)
Καλαμάτα – Ηλυσιακός 1-0
(59’ Κρητικός)
ΑΟ Γλυφάδας – Ρούβας 1-3
(49’ Παραράς – 60’, 68’ Περογαμβράκης, 69’ Ταχμαζίδης)
Ρεπό: Χανιά
Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου:
Κυριακή 22 Απριλίου
Εθνικός Γαζώρου – Βατανιακός 3-1
(4’ Άγγος, 10’ Πεχλιβανίδης, 80’ Μαχαιρούδης – 28’ πεν. Ποτουρίδης)
Απόλλων Καλαμαριάς – Δόξα Κρανούλας 4-0
(25’ πεν., 37’ Λεπτοκαρύδης, 71’, 77’ Πλατάκης)
Οδυσσέας Αναγέννησης – Οικονόμος Τσαριτσάνης 0-0
Νίκη Βόλου – Τηλυκράτης 1-1
(53’ Πουλάκος – 87’ Θανέλας)
Τύρναβος – Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας 0-0
Δευτέρα 23 Απριλίου
17:00 Ηρακλής – Αετός Σκύδρας
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φοβερά λόγια του Φεράν Τόρες: «Το γκολ το έβαλαν 47 εκατομμύρια Ισπανοί όχι εγώ»
- Ισπανία – Αργεντινή: Δίκαιο και άδικο…
- H απονομή στην Ισπανία – Δεν έφευγε από το πλάνο ο Τραμπ μέχρι να σηκώσει ο Ρόδρι την κούπα (vids)
- Μία εικόνα, χίλιες λέξεις: Τα δάκρυα του Μέσι μετά τον χαμένο τελικό της Αργεντινής [βίντεο]
- Η παράδοση του… στέμματος: Αγκαλιά Μέσι – Γιαμάλ μετά τον τελικό (vid, pics)
- «Σάρωσε» η Ισπανία: MVP ο Ρόδρι, καλύτερος τερματοφύλακας ο Σιμόν, κορυφαίος νέος ο Κουμπαρσί (vids)
- Τα εντυπωσιακά ρεκόρ της Ισπανίας και του Ντε λα Φουέντε!
- Οι «χειροπέδες» του Ντε Λα Φουέντε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442