«Πορφυρά Ποτάμια» στο Mega
Σκηνοθεσία: Ματιέ Κοσοβίτς
Παίζουν: Ζαν Ρενό, Βίνσεντ Κασέλ, Νάντια Φαρές, Ντομινίκ Σαντά
Διάρκεια: 102 λεπτά Δύο αστυνομικές έρευνες. Την ίδια μέρα, 300 χιλιόμετρα μακριά ο ένας από τον άλλον, δύο αστυνομικοί επιθεωρητές αναλαμβάνουν δύο ιδιαίτερα περίεργες υποθέσεις.
Ο Πιέρ Νιεμάνς είναι ένας έμπειρος επαγγελματίας. Το ένστικτό του είναι αλάνθαστο και δεν το προδίδει ποτέ στις εγκληματικές υποθέσεις. Καταφθάνει, στην Γκερνόν, μια πανεπιστημιούπολη κάπου στις χιονισμένες ‘Αλπεις, προκειμένου να διαλευκάνει έναν βίαιο και μεθοδικά εκτελεσμένο φόβο.
Νέος σε ηλικία, πανέξυπνος και μοναχικός, ο Μαξ Κερκεριάν κατετάγη στο αστυνομικό σώμα λόγω της υπερβολικής αγάπης του για τον κίνδυνο και την βία.
Εκείνος διεξάγει έρευνες σχετικά μ’ έναν βεβηλωμένο τάφο σε ένα νεκροταφείο του Σαρζάκ, γεγονός που τον οδηγεί στα χνάρια του μυστηριώδους θανάτου ενός κοριτσιού που, ακόμη και είκοσι χρόνια μετά, κρύβει θανάσιμα μυστικά. Οι δύο έρευνες σύντομα θα συγκλίνουν.
Και οι δολοφονίες θα αυξάνονται σε αριθμό. Κάτω από το αίμα των αθώων θυμάτων, κρύβεται ένα παρελθόν που δεν πεθαίνει…
- Ψάχνει σπουδαία ανατροπή στο Λεβερκούζεν ο Ολυμπιακός
- Σμαράγδα Καρύδη – Γιώργος Καπουτζίδης: Το μαγικό τους ταξίδι στη Σρι Λάνκα
- Hydra in the Spotlight as Brad Pitt Films on Island
- Συγκλονίζει η Βον: «Το χειρουργείο μετά το ατύχημα με έσωσε από τον ακρωτηριασμό»
- Παπασταύρου από ΗΠΑ: Το ρωσικό αέριο δεν πρέπει να επανεισέλθει στην Ευρώπη από την «πίσω πόρτα»
- Στρατιωτική θητεία: Από σήμερα σε εφαρμογή το νέο μοντέλο – Όλα όσα αλλάζουν