Η Δράκου στον τελικό των 100μ. ελεύθερο στο Κύπελλο του Αϊντχόφεν
Στον τελικό των 100μ. ελεύθερο στο ολλανδικό Κύπελλο κολύμβησης, που διεξάγεται στο Αϊντχόφεν, προκρίθηκε η Νόρα Δράκου. Η Πατρινή πρωταθλήτρια κατετάγη όγδοη στον ημιτελικό με επίδοση 55.50 και θα «πέσει» αύριο στον τελικό του αγωνίσματος.
Στον τελικό των 100μ. ελεύθερο στο ολλανδικό Κύπελλο κολύμβησης, που διεξάγεται στο Αϊντχόφεν, προκρίθηκε η Νόρα Δράκου. Η Πατρινή πρωταθλήτρια κατετάγη όγδοη στον ημιτελικό με επίδοση 55.50 και θα «πέσει» αύριο στον τελικό του αγωνίσματος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στον πρωινό προκριματικό είχε καταλάβει την 11η θέση μεταξύ των κολυμβητριών που έλαβαν μέρος, με χρόνο 56.04.
Με δηλώσεις της στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ μετά τη συμμετοχή της στον ημιτελικό, η Δράκου τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένη, καθώς ο χρόνος που έκανα ήταν πολύ κοντά στο ρεκόρ μου. Έχω να βελτιώσω ακόμα κάποια πραγματάκια και αύριο μου δίνεται η ευκαιρία να το κάνω. Ελπίζω να τα πάω ακόμα καλύτερα. Ευχαριστώ την ΚΟΕ που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ σε αυτό το μίτινγκ, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουκρανία: Νέες ρωσικές προωθήσεις – Ρήγμα στη Ζαπορίζια, εξόντωση εφεδρειών του Κιέβου (χάρτης)
- Αταμάν: «Γι’ αυτό έφερα τον Τι Τζέι Σορτς στον Παναθηναϊκό» (vid)
- Αλκοόλ: Ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι πότες στην ΕΕ; – Ο απροσδόκητος πρωταθλητής νηφαλιότητας
- Τελικά πόσες ώρες πρέπει να δουλεύουμε; Αναζητώντας μία απάντηση που μπορεί να μην υπάρχει
- Χολαργός: 14χρονος πήγε σε ραντεβού-παγίδα με 20χρονη και τον μαχαίρωσαν – «Έχουμε τσακωθεί, μου την είχαν στημένη»
- Τα δεδομένα για Νικς και Αντετοκούνμπο – Το σενάριο για Λέικερς


