Τη διοίκηση του κέντρου δοκιμών Nardo αναλαμβάνει η Porsche
Μέρος των δραστηριοτήτων του θα μεταφέρει στον ιταλικό Νότο το Porsche Engineering Group, αναλαμβάνοντας τη διοίκηση του κέντρου δοκιμών Nardo.
Στα “χέρια” της Porsche περνά το κέντρο δοκιμών του Nardo στο Lecce της Ιταλίας.
Η γερμανική φίρμα πρόκειται να αναβαθμίσει τις εγκαταστάσεις του τεχνικού κέντρου που μετρά περισσότερα από 80 χρόνια λειτουργίας και καλύπτει μία έκταση 7.000 στεμμάτων.
“To Nardo με το υψηλών ταχυτήτων και συμπληρώνει ιδανικά τις εγκαταστάσεις μας στο Weissach. Με τη συστηματική εξέλιξη της εταιρείας στο Nardo, ως μέρος της “Στρατηγική 2018″, η Porsche θα εξελιχθεί σε έναν αξιόπιστο εργοδότη και συνεργάτη στην επαρχία της Apulia”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Matthias Müller, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Porsche AG.
“Με το πλήθος των επιλογών που προσφέρουν οι εγκαταστάσεις του οι πελάτες μας θα διατηρήσουν τη δυνατότητα χρήσης του Nardo για τις δοκιμές των οχημάτων τους”, πρόσθεσε ο Malte Radmann, διευθύνων σύμβουλος της Porsche Engineering.
Στα πλεονέκτημα του Nardo ανήκει και το ήπιο κλίμα της περιοχής, χάρη στο οποίο οι εγκαταστάσεις του μπορούν να αξιοποιηθούν και τους δώδεκα μήνες του χρόνου.
auto.in.gr
- Παραμένει πρώτη η AfD στη Γερμανία – Αντίθετοι οι πολίτες στην αύξηση των ορίων ηλικίας για συνταξιοδότηση
- Δύο συλλήψεις για εμπρησμούς από αμέλεια σε Αργολίδα και Αττική – Συνολικά 57 οι συλληφθέντες από 1η Ιανουαρίου
- Κυβερνοασφάλεια: Ψεύτικα emails για παραβίαση προσωπικών δεδομένων
- Δημογλίδου: Αναμένονται και άλλες συλλήψεις για απάτες στον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Χτυπήθηκε τάνκερ ελληνικών συμφερόντων στα ανοιχτά του Ομάν – Όλοι καλά στην υγεία τους
- Τα μυθικά χρήματα που πήρε ο Γκολομέεβ για το αμφιλεγόμενο παγκόσμιο ρεκόρ στους Αγώνες των Ντοπαρισμένων
