«Παρών» στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές δηλώνει ο Πυθαγόρας Βαρδίκος
«Παρών» στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές δηλώνει ο βουλευτής Σάμου του ΠΑΣΟΚ Πυθαγόρας Βαρδίκος, διαψεύδοντας ότι υπάρχει δήλωσή του σύμφωνα με την οποία δεν θα είναι υποψήφιος. Ο κ. Βαρδίκος, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, έκανε λόγο για παρερμηνεία της ομιλίας του στη Βουλή το βράδυ της Μ.Δευτέρας, διευκρινίζοντας ότι ήταν η τελευταία ομιλία του στην παρούσα Βουλή.
«Παρών» στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές δηλώνει ο βουλευτής Σάμου του ΠΑΣΟΚ Πυθαγόρας Βαρδίκος, διαψεύδοντας ότι υπάρχει δήλωσή του σύμφωνα με την οποία δεν θα είναι υποψήφιος.
Ο κ. Βαρδίκος, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, έκανε λόγο για παρερμηνεία της ομιλίας του στη Βουλή το βράδυ της Μ.Δευτέρας, διευκρινίζοντας ότι ήταν η τελευταία ομιλία του στην παρούσα Βουλή.
Συγκεκριμένα το επίμαχο σημείο της ομιλίας του που σύμφωνα με τον βουλευτή παρερμηνεύτηκε είναι το εξής:
«Επειδή μπορεί η Βουλή αυτή να κλείσει αύριο, η σημερινή ομιλία μου θα είναι η τελευταία γι’ αυτή τη Βουλή. Γι’ αυτό θέλω να ζητήσω συγνώμη από όσους με τις αποφάσεις μου έβλαψα. Το έπραξα όμως με πλήρη συνείδηση ότι έτσι αποφεύγονται τα πολύ χειρότερα. Έτσι μένουμε όρθιοι».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γάζα: Ο Τραμπ έχει προτείνει σε Πούτιν, Ουκρανούς και… Νετανιάχου να συμμετάσχουν στο «Συμβούλιο Ειρήνης»
- Γιόβιτς μετά τα 4 γκολ στον Παναθηναϊκό: «Ιδιαίτερα περήφανος – Η ΑΕΚ έχει ποιότητα»
- Καλπάζει ο πληθωρισμός: Στο 2,9% στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο – Στο 1,9% στην ευρωζώνη
- Αιγάλεω: Άγρια επίθεση σε οδηγό ταξί – «Ένιωσα να τρέχει αίμα από το πηγούνι και την κοιλιά»
- Wikipedia, ετών 25: Μπορεί να επιβιώσει η μεγαλύτερη εγκυκλοπαίδεια του διαδικτύου στην εποχή του AI;
- Βασίλης Κικίλιας: «Οι θαλάσσιες μεταφορές ενώνουν στρατηγικά Ελλάδα και Αίγυπτο»
