Έκρηξη αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού σε γραφεία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης
Έκρηξη αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού σημειώθηκε στη 01.52 τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας στο ισόγειο κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία παραρτήματος του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στη διασταύρωση των οδών Θεοφιλοπούλου και Μεναίχμου στο Νέο Κόσμο. Από την έκρηξη εκδηλώθηκε μεγάλης έκτασης πυρκαγιά που περιορίστηκε στο ισόγειο αλλά κατέστρεψε ολοσχερώς τα γραφεία, ενώ ζημιές υπέστη και ένα παρακείμενο σταθμευμένο αυτοκίνητο.
Έκρηξη αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού σημειώθηκε στη 01.52 τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας στο ισόγειο κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία παραρτήματος του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στη διασταύρωση των οδών Θεοφιλοπούλου και Μεναίχμου στο Νέο Κόσμο.
Από την έκρηξη εκδηλώθηκε μεγάλης έκτασης πυρκαγιά που περιορίστηκε στο ισόγειο αλλά κατέστρεψε ολοσχερώς τα γραφεία, ενώ ζημιές υπέστη και ένα παρακείμενο σταθμευμένο αυτοκίνητο.
Στις προσπάθειες για την κατάσβεση της φωτιάς πήραν μέρος 21 πυροσβέστες με 7 οχήματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στεγαστικό: Οι προκλήσεις της Gen Z στο στεγαστικό – Γιατί η αγορά κατοικίας στις ΗΠΑ είναι γένους θηλυκού
- Πότε έρχεται το νέο «Ανακαινίζω» – Επιδότηση έως 95%
- «Εσύ πέτα την μπάλα και τ’ άλλα είναι δική μου δουλειά»
- Ηράκλειο: Συνελήφθη πρώην αντιδήμαρχος για τη θανάτωση νεογέννητου γατιού
- Εθνικό Θέατρο: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της νέας σεζόν – Όλες οι παραστάσεις, ποιοι πρωταγωνιστούν
- «Ηθική εξαχρείωση» λέει η Χαμάς για το βίντεο του Μπεν-Γκβιρ με κρατούμενους από τον «στολίσκο της Γάζας»



