
Κλειστά την Πέμπτη τα φαρμακεία σε Αθήνα και Πειραιά
«Λουκέτο» στα φαρμακεία τους βάζουν την Πέμπτη οι φαρμακοποιοί της Αθήνας και του Πειραιά, πραγματοποιώντας κινητοποίηση για τις οφειλές ασφαλιστικών ταμείων. Οι φαρμακοποιοί των δύο περιοχών συνεχίζουν να μην χορηγούν φάρμακα με πίστωση στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, λόγω των αυξημένων χρεών των Ταμείων που έχουν ενταχθεί τον Οργανισμό. Στις 09:00 έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του ΕΟΠΥΥ. «Θα συγκεντρωθούμε για να διεκδικήσουμε τα χρήματα που μας οφείλουν» τόνισε ο Κ.Λουράντος στον ΒΗΜΑ 99,5.
«Λουκέτο» στα φαρμακεία τους βάζουν την Πέμπτη οι φαρμακοποιοί της Αθήνας και του Πειραιά, πραγματοποιώντας κινητοποίηση για τις οφειλές ασφαλιστικών ταμείων. Οι φαρμακοποιοί των δύο περιοχών συνεχίζουν να μην χορηγούν φάρμακα με πίστωση στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, λόγω των αυξημένων χρεών των Ταμείων που έχουν ενταχθεί τον Οργανισμό.
Στις 09:00 έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του ΕΟΠΥΥ.
«Κλείνουμε σήμερα τα φαρμακεία μας για να συγκεντρωθούμε έξω από τον ΕΟΠΥΥ για να διεκδικήσουμε τα χρήματα που μας οφείλουν» τόνισε ο πρόεδρος του φαρμακευτικου συλλόγου Αττικής Κ.Λουράντος στον ΒΗΜΑ 99,5 το πρωί της Πέμπτης.
Οπως καταγγέλλουν οι φαρμακοποιοί, έως το τέλος του 2011 δύο Ταμεία τα οποία την πρώτη Ιανουαρίου εντάχθηκαν στον ΕΟΠΥΥ, ο ΟΠΑΔ (Δημόσιο) και ο ΟΑΕΕ (ελεύθεροι επαγγελματίες), οφείλουν στους φαρμακοποιούς της Αθήνας και του Πειραιά περίπου 130 εκατομμύρια ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συγκινητικές στιγμές Παρτιζάν – Ζαλγκίρις στο «αντίο» του Ντούσαν Βουγιόσεβιτς (vid+pics)
- Ο Άνγκους Κλάουντ θα αποτελούσε τη ραχοκοκαλιά του «Euphoria»
- Μονακό – Μπαρτσελόνα 93-86: «Έκλεισε» θέση στο πλέι ιν με ηγέτες Τζέιμς – Οκόμπο
- Ψυχικά ανίκανος να δικαστεί ο άνθρωπος που δολοφόνησε Ουκρανή σε τρένο των ΗΠΑ
- Εθνική Ανδρών Πόλο: Ξανά κόντρα στην Ουγγαρία για τις θέσεις 1-4
- Γιαννιτσά: Μεθυσμένος 22χρονος έκλεψε αυτοκίνητο και τραυμάτισε αστυνομικό – Συνελήφθη μετά από καταδίωξη

