Δεν έχει οριστικοποιηθεί καμία απόφαση για το μέλλον της ΑΤΕBank λέει η τράπεζα
Η Αγροτική, σε απάντηση σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναφορικά με δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα, διευκρινίζει ότι δεν συμμετέχει στις διαβουλεύσεις του βασικού μετόχου της και δεν της έχει γνωστοποιηθεί κάποια οριστική απόφαση.
Η Αγροτική, σε απάντηση σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναφορικά με δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα, διευκρινίζει ότι δεν συμμετέχει στις διαβουλεύσεις του βασικού μετόχου της και δεν της έχει γνωστοποιηθεί κάποια οριστική απόφαση.
Σε επικοινωνία της Διοίκησης της Τράπεζας με το βασικό μέτοχό της (δηλαδή το Ελληνικό Δημόσιο) ενημερώθηκε ότι έως σήμερα δεν έχει οριστικοποιηθεί τέτοια απόφαση, ώστε να υπάρχει κάτι το συγκεκριμένο προς ανακοίνωση.
Η ΑΤΕbank αναφέρει τέλος ότι θα προβεί σε περαιτέρω ανακοινώσεις προς το επενδυτικό κοινό αμέσως μόλις της γνωστοποιηθεί η οποιαδήποτε οριστική απόφαση.
Σύμφωνα με Τα Νέα, το επικρατέστερο σενάριο για την Αγροτική Τράπεζα προβλέπει τη στήριξη της από το ΤΧΣ και στη συνέχεια τον διαχωρισμό της σε «καλή» και «κακή» τράπεζα.
Η πρώτη θα πωληθεί για τη μερική αποζημίωση του Ταμείου, ενώ η δεύτερη θα τεθεί σε εκκαθάριση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Καϊράτ θα παίξει με μαύρα περιβραχιόνια απέναντι στον Ολυμπιακό
- Ο σκύλος της φυλής Δαλματίας: Αθλητικός, ευγενικός και πανέξυπνος
- Αντιδράσεις για την επίσκεψη Σάλεχ στην Αθήνα και τις αναφορές στο τουρκολιβυκό μνημόνιο
- Αυτό είναι το πιο χριστουγεννιάτικο σπίτι της Αθήνας – Πού βρίσκεται
- Τολμηρή ληστεία στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας: Σπάνιες γκραβούρες Ματίς και Πορτινάρι στα χέρια ενόπλων
- Η Φιορεντίνα με «διαβατήριο για τη Serie B»


