Δεν έχει οριστικοποιηθεί καμία απόφαση για το μέλλον της ΑΤΕBank λέει η τράπεζα
Η Αγροτική, σε απάντηση σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναφορικά με δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα, διευκρινίζει ότι δεν συμμετέχει στις διαβουλεύσεις του βασικού μετόχου της και δεν της έχει γνωστοποιηθεί κάποια οριστική απόφαση.
Η Αγροτική, σε απάντηση σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναφορικά με δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα, διευκρινίζει ότι δεν συμμετέχει στις διαβουλεύσεις του βασικού μετόχου της και δεν της έχει γνωστοποιηθεί κάποια οριστική απόφαση.
Σε επικοινωνία της Διοίκησης της Τράπεζας με το βασικό μέτοχό της (δηλαδή το Ελληνικό Δημόσιο) ενημερώθηκε ότι έως σήμερα δεν έχει οριστικοποιηθεί τέτοια απόφαση, ώστε να υπάρχει κάτι το συγκεκριμένο προς ανακοίνωση.
Η ΑΤΕbank αναφέρει τέλος ότι θα προβεί σε περαιτέρω ανακοινώσεις προς το επενδυτικό κοινό αμέσως μόλις της γνωστοποιηθεί η οποιαδήποτε οριστική απόφαση.
Σύμφωνα με Τα Νέα, το επικρατέστερο σενάριο για την Αγροτική Τράπεζα προβλέπει τη στήριξη της από το ΤΧΣ και στη συνέχεια τον διαχωρισμό της σε «καλή» και «κακή» τράπεζα.
Η πρώτη θα πωληθεί για τη μερική αποζημίωση του Ταμείου, ενώ η δεύτερη θα τεθεί σε εκκαθάριση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τραμπ παρέχει πλήρη στήριξη στον Νετανιάχου – Aπειλεί Ιράν, Χαμάς και Χεζμπολάχ «αν συμπεριφέρονται άσχημα»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]
- Ανεβαίνει το θερμόμετρο στην Εσπανιόλ, ζητήθηκε «φρένο» στον θυμό για τον Ζοάν Γκαρσία
- Τεχεράνη: Διαδηλώσεις έξω από κλειστά καταστήματα, λόγω ισοτιμίας και ακρίβειας
- «Βραζιλία πρόσεχε τον Ελ Κααμπί» – Το yahoo sports προειδοποιεί την Σελεσάο ενόψει Μουντιάλ
- Η Camilla Araújo αποχωρεί από το OnlyFans μετά από πέντε χρόνια και κέρδη 20 εκατομμυρίων δολαρίων

