Κρατούμενοι στο Ιράκ δραπέτευσαν, κοιμίζοντας τους δεσμοφύλακες με χουρμάδες
Στον... ύπνο έπιασαν τους φρουρούς φυλακής στο Κιρκούκ του Ιράκ, 19 κρατούμενοι, φερόμενοι ως μέλη της Αλ Κάιντα, οι οποίοι κατάφεραν να αποδράσουν, ταΐζοντας τους δεσμοφύλακες με χουρμάδες γεμισμένους με υπνωτικό.
Στον… ύπνο έπιασαν τους φρουρούς φυλακής στο Κιρκούκ του Ιράκ, 19 κρατούμενοι, φερόμενοι ως μέλη της Αλ Κάιντα, οι οποίοι κατάφεραν να αποδράσουν, ταΐζοντας τους δεσμοφύλακες με χουρμάδες γεμισμένους με υπνωτικό.
Οι κρατούμενοι κέρασαν τους δεσμοφύλακες με τους χουρμάδες και όταν εκείνοι αποκοιμήθηκαν, δραπέτευσαν ομαδικά.
«Δεκαεννέα άτομα που ανήκουν στην Αλ Κάιντα και την Ανσάρ αλ-Σούνα κατάφεραν να αποδράσουν στις 03:30 τα ξημερώματα από τη φυλακή του Τασφιράτ, μέσω των αεραγωγών, αφού πρώτα κοίμισαν τους φρουρούς και τους άλλους κρατουμένους με χουρμάδες γεμισμένους με υπνωτικό» ανέφερε εκπρόσωπος των υπηρεσιών ασφαλείας της πόλης.
Ανάμεσα στους δραπέτες είναι δύο θανατοποινίτες, καθώς και άλλοι που διώκονται για δολοφονίες και απαγωγές.
Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και έχουν αποκλείσει την πόλη, προκειμένου να εντοπίσουν και να συλλάβουν ξανά τους κρατούμενους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Πούτιν: Η Ρωσία είναι έτοιμη για ειρηνευτική συμφωνία, αν και η Ουκρανία κάνει αμοιβαίες παραχωρήσεις
- Σουηδία – Ελλάδα: Το εξαιρετικό πλασέ του Τσιμίκα για το 1-0 της Εθνικής (vid)
- Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση δεν πρέπει να συνεχίσει το καταστροφικό της έργο – Αποτυχημένος ο Μητσοτάκης
- Έχασε τον διάσημο σκύλο του, βρήκε ότι έγινε τροφή σε εστιατόριο – Σοκ για influencer με 1,5 εκατ. followers
- Ρουμανία: Ο πρόεδρος Νίκουσορ Νταν διόρισε πρωθυπουργό τον σύμβουλό του και ευρωβουλευτή Εουτζέν Τομάκ
- Σουηδία – Ελλάδα: Οι Έλληνες φίλαθλοι στην «Strawberry Arena» (vids)


