
Πτώση στη Γουόλ Στριτ και τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Πέμπτη
Στο κόκκινο έκλεισαν την Πέμπτη οι χρηματιστηριακοί δείκτες στη Νέα Υόρκη και τις ευρωπαϊκές αγορές. Τα στοιχεία μεταποίησης στην Κίνα και την Ευρωζώνη έπληξαν το κλίμα και στις δύο όχθες του Ατλαντικού.
Στο κόκκινο έκλεισαν την Πέμπτη οι χρηματιστηριακοί δείκτες στη Νέα Υόρκη και τις ευρωπαϊκές αγορές.
Τα στοιχεία μεταποίησης στην Κίνα και την Ευρωζώνη έπληξαν το κλίμα και στις δύο όχθες του Ατλαντικού.
Πιο «αισθητό» ήταν το πλήγμα στις μετοχές των εταιρειών μετάλλων, λόγω Κίνας. Χαμηλότερα και η τιμή του πετρελαίου, με το αμερικανικό αργό να πέφτει στα 104,93 δολ. το βαρέλι.
Στο Λονδίνο, ο FTSE100 έκλεισε με πτώση 0,79%. Στο Παρίσι, ο CAC40 υποχώρησε κατά 1,56% ενώ στη Φρανκφούρτη ο DAX κατέγραψε πτώση 1,27%.
Στη Νέα Υόρκη, ο Dow Jones κατέγραψε πτώση 0,6% κλείνοντας στις 13.046,14 μονάδες. Ο Nasdaq κατέγραψε υποχώρηση 0,39% και ο S&P υποχώρησε κατά 0,72% στις 1.392,78 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Τη μέγιστη ποινή» σε βάρος της «Ketamine Queen» ζητά για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι η μητριά του
- Ολλανδία – Ελλάδα 11-14: «Σφράγισε» το εισιτήριο για την τελική φάση του World Cup η Εθνική
- Παροξυσμός για τον Βεζένκοφ στη Σόφια
- Πλήθος κόσμου αποχαιρετά τον Μιρτσέα Λουτσέσκου (pics)
- Ο Εβρά διαπρέπει και στο «γήπεδο» των επιχειρήσεων
- «Super Mario Galaxy» – Μια ταινία χειρότερη από την τεχνητή νοημοσύνη

