Με την ολοκλήρωση του PSΙ ανοίγει νέα σελίδα για τη χώρα, είπε ο Γ.Προβόπουλος
Την αισιοδοξία του για τις εξελίξεις στην οικονομία και την υπέρβαση της κρίσης εξέφρασε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιώργος Προβόπουλος, προσερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο για να ενημερώσει για τις οικονομικές εξελίξεις και το PSI τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια. Με την ολοκλήρωση του PSI ανοίγει μία νέα σελίδα για τη χώρα, είπε ο κ.Προβόπουλος και υπογράμμισε ότι πρέπει να αναστραφεί η αρνητική εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό. «Στα χέρια μας είναι η τύχη της χώρας και δεν θα αφήσουμε να πάνε όλα χαμένα» είπε.
Την αισιοδοξία του για τις εξελίξεις στην οικονομία και την υπέρβαση της κρίσης εξέφρασε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιώργος Προβόπουλος, προσερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο για να ενημερώσει για τις οικονομικές εξελίξεις και το PSI τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.
Ο κ. Προβόπουλος, τόνισε ότι είναι θετικό το γεγονός πως οι εταίροι συμπαρίστανται στη χώρα με τις αποφάσεις που ελήφθησαν και αυτό είναι μια μεγάλη επιτυχία.
Με την ολοκλήρωση του PSI ανοίγει μία νέα σελίδα για τη χώρα, είπε ο κ.Προβόπουλος και υπογράμμισε ότι πρέπει να αναστραφεί η αρνητική εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό.
Και επισήμανε: «Ασφαλώς το κλίμα είναι αρνητικό ακόμη, αλλά εναπόκειται σε εμάς να το αλλάξουμε. Στα χέρια μας είναι η τύχη της χώρας και δεν θα αφήσουμε να πάνε όλα χαμένα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΑΕ: Γιατί το Ιράν χτύπησε με drones τη Ζώνη Πετρελαϊκής Βιομηχανίας της Φουτζάιρα – Μεγάλη φωτιά
- Live η συνέντευξη του Νίκου Ανδρουλάκη
- Ο Μπενίτεθ άλλα δήλωσε και άλλα εννοούσε
- Τσέλσι – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-3: «Πάρτι» των Reds στο Στάμφορντ Μπριτζ!
- Σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης λόγω λειψυδρίας η Αστυπάλαια – Παρατείνεται για την Πάτμο
- Σέρρες: Προθεσμία να απολογηθούν πήραν οι 11 κρατούμενοι για την αιματηρή συμπλοκή με δύο νεκρούς στις φυλακές Νιγρίτας

