Την κράτησή της καταγγέλλει δημοσιογράφος που κάλυπτε ομιλία του Μιτ Ρόμνεϊ
Δημοσιογράφος του Economist που κάλυπτε την προεκλογική εκστρατεία του Μιτ Ρόμνεϊ για το προεδρικό χρίσμα αναφέρει ότι κρατήθηκε για λίγο μετά από διαπληκτισμό με ιδιωτικό φύλακα έξω από χώρο όπου μιλούσε ο πολιτικός. Η Νατάσα Λόντερ βρισκόταν στο Μίσιγκαν όπου κάλυπτε τις προκριματικές εκλογές στην ομιλία, τις οποίες και κέρδισε ο Ρόμνεϊ.
Δημοσιογράφος του Economist που κάλυπτε την προεκλογική εκστρατεία του Μιτ Ρόμνεϊ για το προεδρικό χρίσμα αναφέρει ότι κρατήθηκε για λίγο μετά από διαπληκτισμό με ιδιωτικό φύλακα έξω από χώρο όπου μιλούσε ο πολιτικός.
Η Νατάσα Λόντερ βρισκόταν στο Μίσιγκαν όπου κάλυπτε τις προκριματικές εκλογές στην ομιλία, τις οποίες και κέρδισε ο Ρόμνεϊ.
Όπως δήλωσε η δημοσιογράφος, η ίδια και άλλοι συνάδελφοι της παρακολουθούσαν ομιλία του Ρόμνεϊ από μόνιτορ σε παρακείμενο δωμάτιο. Ζήτησαν τότε να μεταβούν στο χώρο που μιλούσε ο υποψήφιος.
Ωστόσο διαπληκτίστηκαν με τους φρουρούς και η Λόντερ ζήτησε να συναντηθεί με άνθρωπο της εκστρατείας του Ρόμνεϊ. Στο σημείο βρέθηκε αστυνομικός που απείλησε με συλλήψεις όσους έμπαιναν στην αίθουσα.
Η Λόντερ αρνήθηκε να φύγει και βρέθηκε με χειροπέδες. Ωστόσο σύντομα αφέθηκε ελεύθερη.
Οι παράγοντες της εκστρατείας του Ρόμνεϊ δεν σχολιάσαν το γεγονός.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανακουφισμένος και πανευτυχής ο Κόρι Τζόσεφ: «Εκπληκτικό που έπαιξα αυτό τον ρόλο»
- Πετρέλαιο: Οι τιμές υποχωρούν, ενώ οι αγορές ποντάρουν σε συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν για να τερματιστεί ο πόλεμος
- Η Γωγώ Μαστροκώστα ήταν αγωνίστρια μέχρι το τέλος
- Σκαριόλο: «Μικρές λεπτομέρειες έπαιξαν ρόλο… – Πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός»
- Η Ουκρανία λέει πως έπληξε πετρελαϊκή εγκατάσταση που εφοδιάζει τη Μόσχα
- Με ανοιχτό πούλμαν στον Πειραιά οι πρωταθλητές Ευρώπης (pics)

