Η Νικήτρια του διαγωνισμού «Κουνήσου στο ρυθμό, Dance Dance!
Η Κική θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για να συμμετάσχει σε ένα πενθήμερο σεμινάριο χορού στα διάσημα Pineapple Dance Studies, με τον διάσημο χορογράφο Jay Revell, που έχει δουλέψει με διασημότητες όπως η Kelly Rowland, η Cheryl Cole και η Alexandra Burke.
Τα Pineapple Dance Studios, που θεωρούνται από τα καλύτερα κέντρα χορού παγκοσμίως, επισκέπτονται συχνά δημοφιλείς αστέρες και καλλιτέχνες του West End για πρόβες.
Εκτός από την καταπληκτική σειρά μαθημάτων χορού στα Pineapple Dance Studios με τον παγκοσμίου φήμης χορογράφο, η Κική θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί τα αξιοθέατα του Λονδίνου και να παρακολουθήσει το μιούζικαλ της Disney, Ο Βασιλιάς των Λιονταριών, στο Lyceum Theatre.
Η νικήτρια του «Κουνήσου στο Ρυθμό, Dance Dance» ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας του δεύτερου κύκλου επεισοδίων της σειράς «Κουνήσου στο Ρυθμό», το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου. Ο διαγωνισμός «Κουνήσου στο Ρυθμό, Dance Dance» εμπνεύστηκε από τη σειρά του Disney Channel «Κουνήσου στο Ρυθμό», η οποία γνωρίζει μεγάλη επιτυχία.
Ο διαδικτυακός διαγωνισμός σχεδιάστηκε για να δώσει στους fans ηλικίας 8-14 ετών την ευκαιρία να μάθουν μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές χορευτικές φιγούρες της σειράς. Οι τηλεθεατές κλήθηκαν να δώσουν τη δική τους παράσταση στο σπίτι με φίλους και να ανεβάσουν στο microsite το βίντεό τους. Η σειρά προβάλλει περισσότερες περιπέτειες των δύο γενναίων χαρακτήρων, της CeCe Jones και της Raquel «Rocky» Blue, οι οποίες πραγματοποίησαν το όνειρό τους να γίνουν επαγγελματίες χορεύτριες όταν εντάχθηκαν στη χορευτική ομάδα του πιο γνωστού dance show για έφηβους, του «Shake it Up, Chicago.»
Ξεκινώντας τον Ιανουάριο 2011, το Shake It Up, έγινε πολύ γρήγορα η μεγάλη επιτυχία του Disney Channel. Με πρωταγωνιστές την Bella Thorne στον ρόλο της CeCe Jones, τη Zendaya στο ρόλο της Raquel «Rocky» Blue, τον Kenton Duty στο ρόλο του Gunther, τον Adam Irigoyen (Wizards of Waverly Place) στον ρόλο του Deuce και τον Cleveland (Good Luck Charlie, Desperate Housewives) στο ρόλο του Flynn Jones, τον μικρότερο αδελφό της CeCe.
Δημιουργός της σειράς είναι ο Chris Thompson και υπεύθυνοι παραγωγής ο Rob Lotterstein και ο Thompson. Ο Rosero McCoy (Camp Rock 2 The Final Jam) χορογράφησε το δοκιμαστικό επεισόδιο. Το Shake It Up είναι μια παραγωγή της It’s a Laugh Productions, Inc.
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οι 12άδες των «αιωνίων»
- Επίθεση ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση: Σταματήστε την επικοινωνιακή διαχείριση και δώστε λύσεις στους αγρότες
- Τέλη κυκλοφορίας: Σχεδόν 790.000 δεν πλήρωσαν εμπρόθεσμα – «Βροχή» τα πρόστιμα
- Γιατί ο κόσμος βάζει… φρένο στην Golden Visa
- Ρομέν Γαβράς – Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Ερωτευμένοι από το «Άγιον Όρος» στο Μεταξουργείο
- Ένοπλη ληστεία σε ζαχαροπλαστείο στη Νίκαια – Άρπαξε το ταμείο και έφυγε με το όπλο στο χέρι


