Στο χειρουργείο και ο Valentino Rossi
Ο αναβάτης της Ducati στο παγκόσμιο πρωτάθλημα MotoGP αφαίρεσε ένα μεταλλικό στήριγμα από το πόδι του.
Την ίδια μέρα που ο Nicky Hayden μπήκε στο χειρουργείο για επέμβαση στον ώμο (η οποία εξελίχθηκε καλά) επέλεξε και ο Valentino Rossi να κάνει και αυτός μία διορθωτική επέμβαση στο πόδι.
Ο γιατρός των αναβατών του MotoGP dr Claudio Costa, τον συμβούλεψε πως θα μπορούσε να αφαιρέσει ένα μεταλλικό στήριγμα που είχε τοποθετηθεί στο πόδι του μετά το σοβαρό ατύχημα στο Mugello το 2010. Η εγχείρηση ήταν πολύ απλή. Τόσο, που ο Ιταλός αστειεύτηκε στη σελίδα του στο Twitter λέγοντας, πως ο λόγος που την κάνει είναι για να απαλλαχθεί από ένα επιπλέον… βάρος στο σώμα του.
Η επέμβαση έγινε στο νοσοκομείο Cervesi της Κατόλικα. Ο Dr Giannicola Lucidi, ένας από τους καθηγητές που ανάλαβαν την εγχείρηση, δήλωσε μετά το τέλος της διαδικασίας: «Η επέμβαση πήγε καλά. Ξεκίνησε στις 10 το πρωί και τελείωσε στις 11. Ο Valentino ξύπνησε μια χαρά».
Ο V.Rossi έφυγε από το νοσοκομείο λίγες ώρες μετά και θα χρειαστεί 5 ημέρες ξεκούραση πριν ξεκινήσει αποθεραπεία. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Ducati θα είναι απόλυτα έτοιμος στο δεύτερο τεστ της Sepang.
auto.in.gr
- Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός 76-98: Τεράστιο «διπλό» για την παραμονή τους οι νησιώτες
- Συνεχίζονται οι αυτοψίες σε Θεσπρωτία και Ιωάννινα μετά τον σεισμό της 8ης Μαρτίου – Στο «κόκκινο» 74 κατοικίες
- Ιταλία: Δύο νεκροί και πέντε τραυματίες από χιονοστιβάδα
- «Η φήμη είναι ακόρεστο τέρας» – Ο Ντέιβ Γκρολ για τους Foo Fighters, την απιστία και το εξώγαμο παιδί
- Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό στη Νέα Πέραμο – Πέντε συλλήψεις
- Βέροια: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 7χρονος που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ – Στο «Ιπποκράτειο» μετά από εγχείρηση στο κεφάλι
