«Πάμε πακέτο»: Αnne Lonnberg και Γ. Βόγλης
Η Παρασκευή, η μητέρα του αποστολέα, ήταν η μόνη από τα επτά αδέρφια που δεν ξενιτεύτηκε στην Αυστραλία και έμεινε κοντά στους γονείς της. Όλα τα αδέρφια της κάποια στιγμή γύρισαν πίσω στην Ελλάδα, εκτός από την Πόπη που έχει να τη δει από το 1970.
Η Παρασκευή πλησιάζει πλέον τα 80 και φοβάται ότι δεν θα προλάβει να την ξαναδεί. Το πακέτο του Γιάννη όμως θα της δώσει αυτή την ευκαιρία.
Πώς θα αντιδράσουν οι δύο αδερφές, όταν βρεθούν μαζί μετά από τόσα χρόνια; Η ιστορία αγάπης του Έλληνα βοσκού με την Αγγλίδα τουρίστρια ξαναζωντανεύει μπροστά μας, μόνο που αυτή την φορά θα μάθουμε όλο το παρασκήνιο.
Η φράση «Στάσου, μύγδαλα!», θα ακουστεί ξανά μετά από σαράντα χρόνια, μόνο που η κινηματογραφική Άνναμπελ δεν θα τρέξει για να αποφύγει τον αποστολέα.
Πώς θα βιώσουν οι δύο πλευρές αυτή τη συνάντηση;
Ποια εξέλιξη είχε η ζωή της παραλήπτριας μετά το απρόβλεπτα επιτυχημένο κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην Ελλάδα;
Μια συνάντηση που θα μας ταξιδέψει στο παρελθόν και θα μας συγκινήσει.
- Η Σαμπρίνα Κάρπεντερ, ο πρώην της Μπάρι Κίογκαν και η «τσουχτερή» ανάρτηση της Πρωτοχρονιάς
- Love lessons: Τέσσερα μυστικά που κρατάνε «ζωντανή» τη σχέση
- Με τζίρο 8 δισ. στη Ρουμανία οι Ελληνικές επιχειρήσεις
- Το Avatar: Fire and Ash πλησιάζει το 1 δισ. δολάρια στο box office χωρίς να ιδρώσει
- Ελληνική οικονομία: Το στοίχημα των επενδύσεων και οι μεταρρυθμίσεις
- Θες να σε πληρώνουν για να μένεις στην Ευρώπη; Αυτά είναι τα μέρη για σένα
