
Σε ουκρανικό νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση ο γιος Σαρκοζί dj Μosey
Ο μεγαλύτερος γιος του Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί, Πιερ, εισήχθη σε νοσοκομείο της Οδησσού πιθανώς με τροφική δηλητήριαση. Ο 26χρονος Πιερ, γνωστός στη μουσική βιομηχανία ως dj Μosey, βρέθηκε στην Οδησσό για να δώσει μία συναυλία σε ιδιωτικό πάρτι σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο λιμάνι της ουκρανικής πόλης. Ένα ειδικό αεροπλάνο έχει φθάσει στην Οδησσό για να μεταφέρει τον Πιερ Σαρκοζί στη Γαλλία.
Ο μεγαλύτερος γιος του Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί, Πιερ, εισήχθη σε νοσοκομείο της Οδησσού πιθανώς με τροφική δηλητήριαση, όπως δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).
Ο 26χρονος Πιερ, γνωστός στη μουσική βιομηχανία ως dj Μosey, έφθασε την Τρίτη στην Οδησσό προερχόμενος από την Πράγα προκειμένου να δώσει μία συναυλία σε ιδιωτικό πάρτι σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο λιμάνι της ουκρανικής πόλης.
«Δεν αισθάνεται άσχημα, η ζωή του δεν είναι σε κίνδυνο» διαβεβαίωσε η εκπρόσωπος του δημάρχου, Άννα Οσιπένκο, σημειώνοντας ότι ο δήμαρχος της Οδησσού επισκέφτηκε τον νεαρό Σαρκοζί στο νοσοκομείο.
Πηγή των τοπικών αρχών δήλωσε πως ο Πιερ Σαρκοζί προερχόταν από την Πράγα και αισθάνθηκε άσχημα πριν την άφιξή του στη Γαλλία.
Ένα ειδικό αεροπλάνο έχει φθάσει στην Οδησσό για να μεταφέρει τον Πιερ Σαρκοζί στη Γαλλία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Υπάρχουν οδηγίες χρήσης και για το αλουμινόχαρτο; Τι πρέπει να προσέξετε
- Η Euroleague αποθεώνει τον Μπαρτζώκα: «Ο άνθρωπος πίσω από τον Ολυμπιακό» (pics)
- Το «Backrooms» σημείωσε ρεκόρ εισπράξεων – Η ταινία για την οποία μιλούν όλοι
- Γερμανία: Κλυδωνισμοί στην κυβέρνηση για το φοιτητικό επίδομα – «Να πάνε να δουλέψουν» λένε οι Χριστιανοδημοκράτες
- Μιλουτίνοφ: «Ένα στέμμα για τον Πειραιά μου και για τον Ολυμπιακό που ποτέ δεν τα παρατάει» (pics)
- Τραγωδία στην Πάτρα – Πώς συνέβη το τροχαίο δυστύχημα με νεκρούς πατέρα και γιο – Κάμερα στο κράνος είχε ο 52χρονος

