
Νίκη για το Ορλάντο με ρεκόρ από τον Χάουαρντ
Με πρωταγωνιστή τον Ντουάιτ Χάουαρντ, ο οποίος πέτυχε 14 πόντους και με 10.657 είναι πλέον πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για τους Μάτζικ, η ομάδα του Ορλάντο επικράτησε άνετα με 102-83 των Ιντιάνα Πέισερς φτάνοντας στις 12 νίκες στο ΝΒΑ. Παράλληλα, οι Μαϊάμι Χιτ νίκησαν με 92-85 τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, με τον Κρις Μπος να σημειώνει 35 πόντους, ενώ μετά από έξι διαδοχικές ήττες, οι Νικς της Νέας Υόρκης, επικράτησαν 111-78 μέσα στην Σάρλοτ, με τον Τάισον Τσάντλερ να πετυχαίνει 20 πόντους και να μαζεύει 17 ριμπάουντ.
Με πρωταγωνιστή τον Ντουάιτ Χάουαρντ, ο οποίος πέτυχε 14 πόντους και με 10.657 είναι πλέον πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για τους Μάτζικ, η ομάδα του Ορλάντο επικράτησε άνετα με 102-83 των Ιντιάνα Πέισερς φτάνοντας στις 12 νίκες στο ΝΒΑ.
Παράλληλα, οι Μαϊάμι Χιτ νίκησαν με 92-85 τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, με τον Κρις Μπος να σημειώνει 35 πόντους, ενώ μετά από έξι διαδοχικές ήττες, οι Νικς της Νέας Υόρκης, επικράτησαν 111-78 μέσα στην Σάρλοτ, με τον Τάισον Τσάντλερ να πετυχαίνει 20 πόντους και να μαζεύει 17 ριμπάουντ.
Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες, έχουν ως εξής:
Σάρλοτ-Νέα Υόρκη 78-111
Ιντιάνα-Ορλάντο 83-102
Μαϊάμι-Κλίβελαντ 92-85
Φοίνιξ-Τορόντο 96-99
Πόρτλαντ-Μέμφις 97-84
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βρετανία: Επτά σοβαρά τραυματίες όταν αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς στο Ντέρμπι – Μια σύλληψη
- Βατικανό: Ο Θεός δεν ακούει τις προσευχές ηγετών που κάνουν πολέμους, λέει ο Πάπας
- Τι είπε ο Μπουένο για νέο φορμάτ στη Euroleague: «Συνεδριάζουμε στις 14 Απριλίου»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [29.03 – 04.04.2026]
- Τρεις συλλήψεις για το διπλό θανατηφόρο τροχαίο στην Εγνατία
- KTEO: Το χαρτί που πρέπει να έχετε στο αυτοκίνητο αν δεν θέλετε να πληρώσετε 350 ευρώ πρόστιμο

