Λύνει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό ο Ψάρρας
Ξένο σώμα από την ομάδα του Παναθηναϊκού θεωρείται ο Σάκης Ψάρρας μετά την κουβέντα που έγινε στα αποδυτήρια της ομάδας στο Μετς το Σάββατο.
Ξένο σώμα από την ομάδα του Παναθηναϊκού θεωρείται ο Σάκης Ψάρρας μετά την κουβέντα που έγινε στα αποδυτήρια της ομάδας στο Μετς το Σάββατο.
«Οποιος δεν μπορεί και δεν είναι χαρούμενος, να το πει τώρα» είπε αρχικά ο Καζάζης μετά την ήττα από τον Παμβοχαϊκό και ο Ψάρρας πήρε τον λόγο και είπε: «Κόουτς, είμαι δυστυχισμένος. Είμαι απλήρωτος, δεν ευχαριστιέμαι αυτό που κάνω και θέλω να φύγω. Σας το ζήτησα και πριν από έναν μήνα».
Ο Καζάζης φώναξε στα αποδυτήρια τον πρόεδρο του ΤΑΑ, Χρόνη Ακριτίδη, ο οποίος δέχτηκε να λύσει το συμβόλαιο του Ψάρρα που από την πλευρά του δέχτηκε να υπογράψει συμβόλαιο για να μην αγωνιστεί σε άλλη ελληνική ομάδα.
Ο Παναθηναϊκός μένει με μοναδικό πασαδόρο τον Αγγελόπουλο, ενώ στην αγορά ο μοναδικός ελεύθερος είναι ο Στέλιος Πιπέργιας από τον Απόλλωνα, που διαλύθηκε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παρακεταμόλη στην εγκυμοσύνη: Μεγάλη μελέτη καταρρίπτει τους ισχυρισμούς Τραμπ
- Άφαντη για 12η ημέρα η Λόρα – Η απάντηση της οικογένειας για τα όσα ακούγονται περί βίας
- Πέσιτς: «Αυτό που κάνει η Euroleague είναι καταστροφικό»
- Meteo: 294 νεκροί από ακραία καιρικά φαινόμενα σε 25 χρόνια – 633 επεισόδια με κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις
- Τραμπ: «Φίλε δεν καταλαβαίνω τι κάνεις με τη Γροιλανδία» – Ο αμερικανός φέρνει στο φως προσωπικά μηνύματα του Μακρόν
- Σάντος: «Σκληρή ομάδα ο Ολυμπιακός»