Γρηγόρης Αρναούτογλου-Μακιγιαρισμένοι Φόβοι
Και αν καταφέρει κάποιες φορές να νικήσει, θα καταλάβει ότι ο πόλεμος αυτός δεν θα τελειώσει ποτέ! Δεν δίνει συμβουλές, απλά αποθέτει σ’ ένα χαρτί τις εμπειρίες που έζησε ή άκουσε από φίλους και παραθέτει κάποια συμπεράσματα. Κάποιοι αναγνώστες θα συμφωνήσουν, κάποιοι θα διαφωνήσουν, κάποιοι θα γελάσουν, κάποιοι θα θυμηθούν δικά τους περαστικά.
Εκτός από τον ίδιο παραθέτουν τις εμπειρίες τους για τον φόβο και πολλοί συνάδελφοί του ηθοποιοί, καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι, όπως :
Γιάννης Σερβετάς,
Πέτρος Φιλιππίδης,
Λένα Μαντά,
Νίκος Βουρλιώτης,
Αρχιμανδρίτης πατήρ Διονύσιος Κατερίνας,
Μαρία Καρχιλάκη,
Αγγελική Νικολούλη,
Γιάννης Πάριος,
Σεμίνα Διγενή,
Τάσος Μπιρσίμ,
Μελίνα Ασλανίδου.
Μάθετε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: γεννήθηκε μια κρύα Δευτέρα του Δεκέμβρη του ’73 στο Μόναχο της Γερμανίας, στις 3 μετά το μεσημέρι. Και αμέσως ζήτησε να φάει. Μετακόμισε στην Ελλάδα λίγα χρόνια αργότερα. Πήρε πτυχίο ηλεκτρολόγου, αλλά το ρεύμα τον «χτύπησε» κάπου στα τέλη της δεκαετίας του ’80 όταν εργάστηκε ως ραδιοφωνικός παραγωγός.
Το 1991 ξεκίνησε να παρουσιάζει τηλεοπτικές εκπομπές. Μία από τις μεγάλες του αγάπες είναι η συγγραφή. Γράφει σε τραπεζομάντιλα, σε χαρτοπετσέτες (αφού έχει φάει το σάντουιτς), σε παγκάκια, τοίχους και όπου αλλού πιάνει μελάνι.
| Αγαπημένο του μότο: Επιτρέπεται να πέσεις. Επιβάλλεται να σηκωθείς. |
- Η Στέλλα Μακάρτνεϊ λέει ότι το bullying που υπέστη η μητέρα της Λίντα «της ραγίζει την καρδιά»
- Sonos Home Theater: Nέας γενιάς Soundbar, Compact ηχείο και ένα προηγμένο subwoofer μας υπόσχονται συναρπαστικές ακουστικές εμπειρίες
- Εξωφρενικά τεράστιο το χάσμα πλουσίων και φτωχών – Μπορεί ένας φόρος στα μεγάλα εισοδήματα να κάνει την διαφορά;
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (25/2): «Δράση» με Ολυμπιακό σε μπάσκετ – βόλεϊ και Πανιώνιος-Παναθηναϊκός
- Η επιστροφή της θεωρίας των δύο άκρων
- Ιάπωνας φυλακίστηκε στο Ιράν – Το Τόκιο ζητεί την άμεση απελευθέρωσή του


