Θέματα εκπαίδευσης στο επίκεντρο της συνάντησης Διαμαντοπούλου-Μπακογιάννη
Με την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, συναντήθηκε η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου και συζήτησαν εκτενώς θέματα για την εκπαίδευση. «Η κυβέρνηση δεν είναι κυβέρνηση για το PSI. Είναι μια κυβέρνηση που υπηρετεί όλες τις ανάγκες του ελληνικού λαού σήμερα» είπε η υπουργός. Την ανάγκη συναίνεσης μεταξύ των κομμάτων υπογράμμισε η Ντόρα Μπακογιάννη.
Με την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, συναντήθηκε η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου και συζήτησαν εκτενώς θέματα για την εκπαίδευση.
Στο τέλος της συνάντησης η υπουργός Παιδείας μίλησε και για την οικονομική κατάσταση στη χώρα τονίζοντας: «Η μεγάλη και βαθιά οικονομική κρίση που υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα κάνει πιο επιτακτική την ανάγκη να προχωρήσουμε σε όλα τα θέματα. Η κυβέρνηση δεν είναι κυβέρνηση για το PSI. Είναι μια κυβέρνηση που υπηρετεί όλες τις ανάγκες του ελληνικού λαού σήμερα».
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, με τη σειρά της, αναφέρθηκε στις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν στην εκπαίδευση και τόνισε ότι πρέπει να προχωρήσουν μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2012. Επίσης επισήμανε την ανάγκη της συναίνεσης, τονίζοντας ότι όλες οι αλλαγές πρέπει να προχωρήσουν με συναίνεση, όπως έγινε με το νόμο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Η Ντόρα Μπακογιάννη, όμως, αναφέρθηκε και στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με τη ΔΕΗ τονίζοντας την αντίθεσή της με τα «χαράτσια». Από την πρώτη στιγμή, είπε η κ. Μπακογιάννη, ήμουν εναντίον του χαρατσιού.
«Είναι εγκληματική αντίληψη τη στιγμή της οικονομικής κρίσης να κόβεται το ρεύμα σ΄ένα νοικοκυριό. Να βρεθούν οι μεγάλοι φοροφυγάδες και να μη χτυπάνε τα νοικοκυριά» τόνισε χαρακτηριστικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Καιρός: Ο Ωμέγα Εμποδιστής φέρνει καιρική ηρεμία – Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα
- Ποιος διαιτητής ορίστηκε από την UEFA για το Καϊράτ – Ολυμπιακός
- Η διπλή ζωή της «Ketamine Queen»: Τι αποκαλύπτει το BBC για την Τζασβίν Σάνγκα και τον θάνατο του Μάθιου Πέρι
- Ρουμανία: Σοκαριστικό τροχαίο – Οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και «απογειώθηκε»
- Ολυμπιακός: Χωρίς εκπλήξεις στην Αστάνα – Η αποστολή για το ματς με την Καϊράτ (pic)
- Κρήτη: Τι εξετάζουν οι Αρχές για την τραγωδία με τους 18 μετανάστες, μεταξύ των οποίων και παιδιά
