Διψασμένος για μπάσκετ ήρθε στον Ολυμπιακό ο Ντόρσεϊ
Έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους ο νέος σέντερ των «ερυθρολεύκων», Τζόι Ντόρσεϊ, ο οποίος τόνισε ότι στην Κάχα του έλειψε το μπάσκετ.
Έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους ο νέος σέντερ των «ερυθρολεύκων», Τζόι Ντόρσεϊ, ο οποίος τόνισε ότι στην Κάχα του έλειψε το μπάσκετ.
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Δεν μπορώ να ξέρω γιατί δεν μου έδινε πολύ χρόνο συμμετοχής ο Ιβάνοβιτς στην Κάχα Λαμποράλ, αλλά προσπαθούσα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στο παρκέ. Ο Πάμπλο Πριτζιόνι μου είπε τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό, ενώ γνωρίζω πολύ καλά τον Κάιλ Χάινς γιατί κάναμε προπονήσεις. Μου έχει λείψει πολύ το να παίζω μπάσκετ, γιατί δεν είχε αρκετό χρόνο συμμετοχή τον τελευταίο καιρό» είπε κατά την αφιξή του στην Ελλάδα.
Όσον αφορά στο αν αγωνίζεται στη θέση του φόργουορντ ή του σέντερ, ο Αμερικανός τόνισε: «Για μένα δεν έχει μεγάλη διαφορά να παίζω και στις δύο θέσεις. Βγάζω πολύ ενέργεια στο παρκέ, πηγαίνω στα ριμπάουντ και έχω αρκετά μεγάλο σώμα. Δεν έχω πρόβλημα να παίξω σε όποια θέση μου ζητηθεί».
Εν συνεχεία, ρωτήθηκε χαριτολογώντας αν αντιλαμβάνεται πως αν κέρδιζε η Κάχα στο ΣΕΦ ίσως να μην ερχόταν εδώ, αφού τελικά η ισπανική ομάδα δεν πέρασε στο TOP 16: «Ίσως να ήμουν στην Κάχα ακόμα, δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα εδώ και έχω σκοπό να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό», ανέφερε ο 28χρονος φόργουορντ/σέντερ ο οποίος θα περάσει εντός της Πέμπτης από ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
- Η Ιαπωνία προς μια νέα πυρηνική εποχή

