
Ανοιχτό το κλειστό γυμναστήριο στο Ρουφ για να προφυλαχθούν οι άστεγοι από το κρύο
Ανοιχτό παραμένει το κλειστό γυμναστήριο στο Ρουφ για να προφυλαχθούν οι άστεγοι από το τσουχτερό κρύο που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων Γ.Αποστολόπουλος, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5, στη διάρκεια της νύχτας, οι υπεύθυνοι του Κέντρου μοίρασαν κουβέρτες σε άστεγους.
Ανοιχτό παραμένει το κλειστό γυμναστήριο στο Ρουφ για να προφυλαχθούν οι άστεγοι από το τσουχτερό κρύο που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων Γ.Αποστολόπουλος, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5, στη διάρκεια της νύχτας, οι υπεύθυνοι του Κέντρου μοίρασαν κουβέρτες σε άστεγους.
Ο κ. Αποστολόπουλος απηύθυνε έκκληση για βοήθεια σε όσους μπορούν να προσφέρουν κλινοσκεπάσματα για να συμβάλλουν στην προσπάθεια του Κέντρου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αναζητούν πετρέλαιο – «Dril, baby drill» από Τραμπ και για τις αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις
- Πόλεμος Ιράν: Ποιες ριζικές αλλαγές θα επιφέρει στο παγκόσμιο ενεργειακό σύστημα
- Γιατί το Netflix στρέφει το streaming προς την παραδοσιακή TV
- Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-0: Κατέκτησε το 29ο πρωτάθλημα στην ιστορία της η «Μπάρτσα»!
- Γιορτή σήμερα 11 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]


