
«Ματς όπως με τον ΟΣΦΠ μας καταξιώνουν» είπε ο Αραβίδης
Ο επιθετικός της Δόξας Δράμας Χρήστος Αραβίδης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για τον βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασε η ομάδα του από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι «ματς όπως αυτό μας καταξιώνουν», ενώ αναφέρθηκε γενικότερα για τους στόχους που έχει η ομάδα της Δράμας.
Ο επιθετικός της Δόξας Δράμας Χρήστος Αραβίδης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για τον βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασε η ομάδα του από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι «ματς όπως αυτό μας καταξιώνουν», ενώ αναφέρθηκε γενικότερα για τους στόχους που έχει η ομάδα της Δράμας.
Αναλυτικά όσα είπε στον «NovaΣπορ FΜ 94,6»:
«Αφετηρία για εμάς είναι πάντα η καλή άμυνα. Προσπαθήσαμε να απειλήσουμε επιθετικά και δημιουργήσαμε επικίνδυνες καταστάσεις. Παίξαμε πολύ καλά και πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Έχουμε παρουσιάσει αισθητή βελτίωση.
»Μπορούμε να παλέψουμε και το δείξαμε τόσο απέναντι στον Ολυμπιακό, όσο και κόντρα στην ΑΕΚ. Δεν έχουμε σταματήσει να δουλεύουμε και παιχνίδια σαν αυτά μας καταξιώνουν.
»Έρχονται πολύ δύσκολα ματς και έχουμε βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα. Θα παλέψουμε κάθε παιχνίδι μέχρι το 90′, έστω και αν μπήκαμε στο πρωτάθλημα από πολύ δύσκολο σημείο εκκίνησης».
Για τον εαυτό του τόνισε: «Θέλω να φαίνομαι μέσα από την ομάδα. Τα προηγούμενα δύο χρόνια δεν είχα τις απαραίτητες ευκαιρίες να αγωνίζομαι συχνά, όπως τώρα. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι στο υπόλοιπο της σεζόν, για να βοηθήσω την ομάδα μου και να έχω κάτι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας μου».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ παραλίγο να πάθει «νευρικό κλονισμό» το 1969;
- Από τη Σουηδία με αγάπη: Η μια συνήθεια που τους κάνει πιο ευτυχισμένους
- Ενεργειακή κρίση: Αν δεν ληφθούν μέτρα τα ελληνικά νοικοκυριά θα χάσουν μέχρι δυο μισθούς τον χρόνο
- Κλειστές πόρτες στο ΕΣΥ για τους ασθενείς, πριν καν ξεκινήσουν
- ΕΕ: Μία δύναμη με γεωπολιτική ισχύ, αλλά χωρίς τη βούληση να την αξιοποιήσει
- Ιστορική αλλαγή για τα 100α Όσκαρ: Οι ημερομηνίες, το YouTube και το μεγάλο στοίχημα




