Η Νορβηγία αντιμέτωπη με το μυστήριο της νεκρής ρέγκας
Πολλοί μπορεί να πουν ότι είναι σημάδι της επερχόμενης καταστροφής του κόσμου: χιλιάδες ρέγκες ξεβράστηκαν νεκρές σε μια ακτή της βόρειας Νορβηγίας, και οι αρχές ξύνουν το κεφάλι τους για την αιτία του παράξενου φαινομένου.
Πολλοί μπορεί να πουν ότι είναι σημάδι της επερχόμενης καταστροφής του κόσμου: χιλιάδες ρέγκες ξεβράστηκαν νεκρές σε μια ακτή της βόρειας Νορβηγίας, και οι αρχές ξύνουν το κεφάλι τους για την αιτία του παράξενου φαινομένου.
Στην παραλία της επαρχίας Νορτντρέισα, ιχθυολόγοι παίρνουν δείγματα για ελέγξουν τα ψάρια για τυχόν ασθένειες. Για τους κατοίκους της περιοχής, όμως, προτεραιότητα είναι να μαζέψουν τους περίπου 20 τόνους ρέγκας πριν αρχίσει η αποσύνθεση.
Όπως αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ειδικοί που ερευνούν το περιστατικό εικάζουν ότι τα ψάρια μπορεί να παγιδεύτηκαν σε παλιρροϊκά κύματα κυνηγημένα από κάποιον θηρευτή. Μια άλλη θεωρία είναι ότι οι ρέγκες βρέθηκαν στα ρηχά και επηρεάστηκαν από το γλυκό νερό ενός ποταμού που εκβάλλει στην περιοχή, ή ότι παρασύρθηκαν από κάποια καταιγίδα τις προηγούμενες μέρες.
Το περιστατικό στη Νορβηγία δεν ήταν πάντως η μόνη υπόθεση μαζικών θανάτων τις μέρες των γιορτών: σε μια κωμόπολη του Άρκανσο στις ΗΠΑ, περίπου 200 κοτσύφια έπεσαν μυστηριωδώς νεκρά από τον ουρανό.
Μάλλον όμως δεν ήταν οιωνός επερχόμενης καταστροφής, αφού οι αρχές υποψιάζονται ότι κάποιος τα σκότωσε με πυροτεχνήματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τραγωδία στο Μπουρούντι: Ποδοσφαιριστής πέθανε στον αγωνιστικό χώρο αφού κατάπιε νόμισμα-γούρι
- Η προειδοποίηση του Καποδίστρια: «Κάντε γρήγορα, δείτε τι γίνεται στη Βενεζουέλα!»
- Γουόρντ: «Δεν ήταν θέμα χρημάτων – αυτό ήταν το καλύτερο για μένα στον Ολυμπιακό» (vid)
- Χειροπέδες σε τρεις 15χρονους για ληστεία σε βάρος γυναίκας – Την έριξαν στο έδαφος για να της πάρουν την τσάντα
- Ολυμπιακός – Όφη: Για το το Betsson Super Cup ζωντανά στο MEGA
- Ινφαντίνο: «Στο μέλλον οφσάιντ μόνο αν ο επιθετικός είναι πλήρως μπροστά από τον αμυντικό»

