Μια τρύπα στο νερό
!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=»//platform.twitter.com/widgets.js»;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,»script»,»twitter-wjs»);
Σελίδες: 72
Ένα πρωί ο Γιάννης αντιλαμβάνεται πως ζει μέσα σε έναν τρύπιο κόσμο. Κουμπότρυπες, κλειδαρότρυπες, μυρμηγκότρυπες και δεκάδες άλλες τρύπες παντού γύρω του. Όμως αυτές δεν του φτάνουν. Θέλει να είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα καταφέρει το ανέφικτο. Να ανοίξει μια τρύπα στο νερό! Οπότε, αφιερώνει μια ολόκληρη μέρα σε αυτή την προσπάθεια. Και τότε η ζωή του αλλάζει.
Ο Σάκης Σερέφας γεννήθηκε το 1960 στη Θεσσαλονίκη. Έχει εκδώσει 29 βιβλία με ποίηση, πεζογραφία, μελέτες για πόλεις, για τόπους και για ποιητές, καθώς και μεταφράσεις και ανθολογίες.
| Κατερίνα Βερούτσου | |
| Μεταίχμιο | |
| Σάκης Σερέφας |
- Μεταναστευτικό και θαλάσσιες ζώνες στο επίκεντρο των συνομιλιών του Γεραπετρίτη στη Βεγγάζη
- Τέμπη: Αντίθετος ο Πλακιάς στο ενδεχόμενο αλλαγής αίθουσας για τη δίκη – «Όποιος το κάνει θα με βρει απέναντι»
- Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό στον Ρέντη στον δεύτερο ημιτελικό των playoffs
- Ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο αυτοψιών για τους σεισμούς στο Άγιον Όρος – Τι λένε οι ειδικοί
- Μιλένα Αποστολάκη: «Απέναντι στους πελάτες της Δεξιάς υπάρχουν οι πολίτες της πατρίδας»
- Η Κιμ Γκόρντον στα 72 της – Θρύλος του ροκ, εχθρός του Τραμπ
