Αναδόχους για την έκδοση ομολόγου 3 δισ. ευρώ προσέλαβε το EFSF
Ο προσωρινός μηχανισμός διάσωσης της ΕΕ, το EFSF, προσέλαβε τις Credit Suisse, Deutsche Bank και την Societe Generale ως επικεφαλής αναδόχους για την πρώτη έκδοση τίτλων τριετούς διάρκειας, ύψους 3 δισ. ευρώ.
Ο προσωρινός μηχανισμός διάσωσης της ΕΕ, το EFSF, προσέλαβε τις Credit Suisse, Deutsche Bank και την Societe Generale ως επικεφαλής αναδόχους για την πρώτη έκδοση τίτλων τριετούς διάρκειας, ύψους 3 δισ. ευρώ, όπως αναφέρει το Reuters.
Το τριετές ομόλογο αναφοράς, που θα εκδοθεί σύντομα, εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών του EFSF να προσφέρει μεγαλύτερη γκάμα αναφορικά με την διάρκεια των ομολόγων του.
Το Ταμείο έχει μέχρι στιγμής εκδώσει τίτλους μικρής διάρκειας.
Ο μηχανισμός, με αξιολόγηση ΑΑΑ, συστήθηκε το 2010 με σκοπό την παροχή έκτακτων δανείων στις υπερχρεωμένες χώρες της ευρωζώνης.
Μέχρι στιγμής έχει χορηγήσει δάνεια στην Ιρλανδία και την Πορτογαλία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χρόνος, φθορά, αμφισβήτηση, φιλοσοφία: Ο εικαστικός κόσμος της Λυδίας Δαμπασίνα είναι φτιαγμένος από ερωτήματα
- Αγρίνιο: Τρεις 13χρονες συνελήφθησαν για μπούλινγκ σε συμμαθήτριά τους
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Τα καλά από το σκάσιμο μιας «φούσκας» πολλών τρισ. ευρώ
- Ολυμπιακός: Αυτή είναι η αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ (pic)
- Ελβετικό φράγκο: Πότε αναμένεται η απόφαση του Αρείου Πάγου για τα δάνεια – Τι υποστήριξαν οι δύο πλευρές
- Έπιασε στασίδι ο Παππάς στην αναμονή εισιτηρίου για την πρώτη θέση


