Χριστούγεννα στα Τέσσερα στο Star
Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής 2008
Διάρκεια: 77’
Σκηνοθεσία: Σεθ Γκόρντον
Παίζουν: Ρις Γουίδερσπουν, Βινς Βον, Ρόμπερτ Ντιβάλ, Σίσι Σπέισεκ, Γιον Βόιτ, Μαίρη Στίνμπεργ
Ο Μπραντ και η Κέιτ είναι ένα αγαπημένο ζευγάρι, που ξέρει να χαίρεται και να απολαμβάνει τη ζωή του, μακριά από ενοχλητικούς συγγενείς και υποχρεώσεις. Έτσι κάθε Χριστούγεννα αφήνουν τις θεότρελες οικογένειες τους και ταξιδεύουν μαζί σε κάποιο ηλιόλουστο, τροπικό παράδεισο.
Μόνοι, χωρίς υστερικούς γονείς, κακομαθημένα αδέλφια, μωρά που τσιρίζουν, καυγάδες και όλα αυτά που περιλαμβάνει η φράση «οικογενειακές στιγμές».
Για κακή τους τύχη όμως αυτή τη φορά αποκλείονται λόγω κακοκαιρίας στο αεροδρόμιο και η αδιάκριτη τηλεοπτική κάμερα αποκαλύπτει στις οικογένειες τους το που βρίσκονται.
Χωρίς να έχουν δικαιολογία αλλά και τρόπο διαφυγής, ο Μπραντ και η Κέιτ είναι αναγκασμένοι να κάνουν μέσα σε μία μέρα τέσσερις φορές Χριστούγεννα!
Δηλαδή θα κάνουν Χριστούγεννα στο σπίτι του πατέρα του Μπραντ, στο σπίτι της μητέρας της Κέιτ αλλά και στη μητέρα του Μπραντ και στον πατέρα της Κέιτ! Για κακή τους τύχη είναι χωρισμένοι και ο ένας χειρότερος από τον άλλο!
Όσο προετοιμασμένος και να είσαι για τον πρωτότυπο αυτό χριστουγεννιάτικο μαραθώνιο, οι εκπλήξεις είναι πάντα μεγάλες!
- Γροιλανδία: Οι ΗΠΑ θέλουν να την αγοράσουν, λέει ο Ρούμπιο, υποβαθμίζοντας τη στρατιωτική επιλογή
- Βενεζουέλα: Η Ρωσία στέλνει υποβρύχιο για συνοδεία τάνκερ που προσπάθησαν να κατασχέσουν οι ΗΠΑ
- Λίβανος: Αλλοι 2 νεκροί σε αεροπορικά πλήγματα του Ισραήλ
- Βενεζουέλα: Επταήμερο εθνικό πένθος για τα θύματα της επίθεσης των ΗΠΑ
- Γροιλανδία: Ο Τραμπ εξετάζει και τη χρήση «του στρατού» για την απόκτησή της, ξεκαθαρίζει ο Λευκός Οίκος
- Ουκρανία: Ο Μακρόν δηλώνει πως σχεδιάζει να συνομιλήσει με τον Πούτιν «το συντομότερο δυνατόν»