Συνθήκες ολικού παγετού σε πολλές περιοχές της Μακεδονίας και Θράκης
Αντιολισθητικές αλυσίδες, λόγω παγετού, χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται σε πολλές περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης, όπου ο υδράργυρος έχει κατέβει κάτω από το μηδέν και έχει δημιουργηθεί παγετός.
Αντιολισθητικές αλυσίδες, λόγω παγετού, χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται σε πολλές περιοχές της Μακεδονίας όπου ο υδράργυρος έχει κατέβει κάτω από το μηδέν και έχει δημιουργηθεί παγετός.
Σε ενημερωτικό δελτίο που εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης αναφέρεται ότι στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη, απαιτούνται αλυσίδες:
- στην επαρχιακή οδό Σαπών -Κέχρου, από το 30ό χιλιόμετρο
- στις επαρχιακές οδούς Κάτω Δροσίνη, Δράνια, Οργάνη, Άνω και Κάτω Κάρδαμος, Σμιγάδα, Μυρτίσκη, Άνω Βυρσίνη και Κύμη
- στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο Νέας Σάντας – Κέχρου.
Στην κεντρική Μακεδονία, αλυσίδες χρειάζονται όσοι μεταβαίνουν στα χιονοδρομικά κέντρα 3-5 Πηγάδια και Σελίου όπως και στο χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου Πιερίας.
Στη δυτική Μακεδονία, αλυσίδες απαιτούνται σε όλο το ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο του νομού Γρεβενών και στα σημεία Καστοριά – Φλώρινα (μέσω Βιτσίου) και Καστοριά – Αμύνταιο, από το 18ο έως το 29ο χιλιόμετρο.
Επίσης, σε όλο το επαρχιακό δίκτυο του νομού Φλώρινας όπου η θερμοκρασία το πρωί «έδειξε» -13 βαθμούς κελσίου και στο δρόμο Πτολεμαΐδας-Βλάστης, από το 12ο έως το 24ο χιλιόμετρο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αίτημα για κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης του Δήμου Επιδαύρου λόγω Byron
- Συνταγή: Λουκουμάδες
- Θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Κίνα – Ιαπωνία με κινεζικά μαχητικά να «λοκάρουν» παρατεταμένα ιαπωνικά
- Το crypto θαύμα του Έρικ Τραμπ: Πώς πολλαπλασίασε την περιουσία του σε έναν χρόνο
- Wall Street: Μια νέα «αγαπημένη» μετοχή της (ξανά)ανακάλυψαν οι billionaires
- Προεδρικές εκλογές στην Ονδούρα: Ο ΟΑΚ ζητεί «επιτάχυνση» της καταμέτρησης


