Διακοπή-καρέκλα, «πέρασε» ο Ολυμπιακός, πρόκριση θρίλερ για Παναιτωλικό
Η χθεσινή επίθεση στον Καλόπουλο που έφερε και τη σύλληψη 18 ατόμων ήταν μόνο η αρχή! Η φάση των «32» του Κυπέλλου Ελλάδας συνεχίζει σε επεισοδιακούς ρυθμούς, αφού στον σημερινό αγώνα Εθνικός Αστέρας - ΠΑΟΚ, ο βοηθός διαιτητή δέχτηκε καρέκλα (!) από την εξέδρα με αποτέλεσμα ο διαιτητής να διακόψει οριστικά τον αγώνα. Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός πήρε μια όχι και τόσο άνετη πρόκριση με 3-1 επί του Πιερικού στην Κατερίνη. Ο Παναιτωλικός άντεξε στη διαδικασία των πέναλτι και με 10-9 πήρε την πρόκριση εις βάρος της Λάρισας (0-0 κ.δ., παρ.). Μετά τον Λεβαδειακό και ο Εργοτέλης αποκλείστηκε με ήττα 1-0 από τον Πανσερραϊκό. Ωστόσο, άλλες τέσσερις προκρίσεις ομάδων Σούπερ Λιγκ... κατοχυρώθηκαν. Ο Ατρόμητος νίκησε 3-2 την Αναγέννηση στην Επανομή, ο Αστέρας Τρίπολης 5-0 την Προοδευτική στον Κορυδαλλό, η Δόξα 1-0 στην Καλλιθέα και η Κέρκυρα 3-0 στον Πλατανιά.
Η χθεσινή επίθεση στον Καλόπουλο που έφερε και τη σύλληψη 18 ατόμων ήταν μόνο η αρχή! Η φάση των «32» του Κυπέλλου Ελλάδας συνεχίζει σε επεισοδιακούς ρυθμούς, αφού στον σημερινό αγώνα Εθνικός Αστέρας – ΠΑΟΚ, ο βοηθός διαιτητή δέχτηκε καρέκλα (!) από την εξέδρα με αποτέλεσμα ο διαιτητής να διακόψει οριστικά τον αγώνα.
Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός πήρε μια όχι και τόσο άνετη πρόκριση με 3-1 επί του Πιερικού στην Κατερίνη.
Ο Παναιτωλικός άντεξε στη διαδικασία των πέναλτι και με 10-9 πήρε την πρόκριση εις βάρος της Λάρισας (0-0 κ.δ., παρ.).
Μετά τον Λεβαδειακό, ο Εργοτέλης ήταν μία ακόμα ομάδα της Σούπερ Λιγκ που έπεσε θύμα έκπληξης, αφού αποκλείστηκε με ήττα 1-0 από τον Πανσερραϊκό.
Ωστόσο, άλλες τέσσερις προκρίσεις ομάδων Σούπερ Λιγκ… κατοχυρώθηκαν. Ο Ατρόμητος νίκησε 3-2 την Αναγέννηση στην Επανομή, ο Αστέρας Τρίπολης 5-0 την Προοδευτική στον Κορυδαλλό, η Δόξα Δράμας 1-0 στην Καλλιθέα και η Κέρκυρα 3-0 στον Πλατανιά.
Αναλυτικά:
Αγροτικός Αστέρας-Παναθηναϊκός 0-1
Καλλονή-Πανιώνιος 2-3 παράταση (κ.δ. 2-2)
ΑΕ Ποντίων Κατερίνης-Ξάνθη 0-2
Θρασύβουλος-Λεβαδειακός 1-1 (4-2 στα πέναλτι)
Τετάρτη
Αναγέννηση Επανομής-Ατρόμητος 2-3
Προοδευτική-Αστέρας Τρίπολης 0-4
Πανσερραϊκός-Εργοτέλης 1-0
Εθνικός Αστέρας-ΠΑΟΚ (Διεκόπη στο 13′ και ενώ το σκορ ήταν 0-0)
Καλλιθέα-Δόξα Δράμας 0-1
Πλατανιάς-Κέρκυρα 0-3
Πιερικός-Ολυμπιακός 1-3
Λάρισα-Παναιτωλικός (18:00)
Πέμπτη
Διαγόρας-ΠΑΣ Γιάννινα
Καλαμάτα-ΑΕΚ
Παναχαϊκή-ΟΦΗ
Πανθρακικός-Άρης
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σαλαμίνα: Το στοιχείο «κλειδί» στη δολοφονία της 62χρονης 34χρόνια μετά
- Έξαλλος ο Μάικ Τζέιμς: Ξέσπασμα με ατάκες για πληρωμές Μονακό και Παναθηναϊκό
- Αγίου Βαλεντίνου: Dating apps, sexting και AI – Τι αλλάζει και τι μένει ίδιο στον έρωτα
- Αγρότες: Παρέμειναν τη νύχτα στο Σύνταγμα – Αποχωρούν το μεσημέρι με την υπόσχεση συνέχισης του αγώνα
- Δουλειά του κεντρικού τραπεζίτη δεν είναι να δίνει συνεντεύξεις στα τρολ της «Ομάδας Αλήθειας» ούτε να κάνει ατεκμηρίωτες καταγγελίες
- Eurovision 2026: Εξοργισμένος ο Χάρης Βαρθακούρης για τον ήχο στον Β’ Ημιτελικό

