
Δύο ληστείες σε σπίτια σε Παιανία και Κρυονέρι σε διάστημα 40 λεπτών
Δύο ληστείες σε σπίτια σε Παιανία και Κρυονέρι μέσα σε διάστημα 40 λεπτών έγιναν το απόγευμα της Τρίτης. Και στις δύο περιπτώσεις, τρία άτομα εισέβαλαν σε σπίτια την ώρα που βρίσκονταν μέσα οι ιδιοκτήτες τους και, αφού τους ακινητοποίησαν, αφαίρεσαν αντικείμενα αξίας.
Δύο ληστείες σε σπίτια σε Παιανία και Κρυονέρι μέσα σε διάστημα 40 λεπτών έγιναν το απόγευμα της Τρίτης.
Η πρώτη σημειώθηκε στις 18.20 στην Παιανία όπου τρία άτομα εισέβαλαν σε σπίτι και με την απειλή καραμπίνας που βρήκαν στην οικία ακινητοποίησαν το ζευγάρι των ιδιοκτητών. Στη συνέχεια άρπαξαν την καραμπίνα, άγνωστο χρηματικό ποσό και πολύτιμα αντικείμενα.
Στις 18.55 και πάλι τρία άτομα με την απειλή δύο όπλων ακινητοποίησαν ζευγάρι μέσα στο σπίτι του στο Κρυονέρι και τους αφαίρεσαν έναν φορητό υπολογιστή και το ΙΧ αυτοκίνητό τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Λύγισε» ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον επικήδειο για τον Μιρτσέα: «Ελπίζω να είσαι περήφανος για μένα»
- Ρόδος: 15χρονος τραυματίστηκε από πυροτέχνημα στο χωριό Μαλώνα
- Νέα διάκριση στην Πορτογαλία για τον Συλαϊδόπουλο
- Προφυλακίστηκε ο καθηγητής μουσικής για την ασέλγεια στη 14χρονη μαθήτρια του
- Η Βικτόρια Μπέκαμ επέστρεψε στα χρόνια της «καθαρότητας»
- Βρίθουν ζωονόσων οι αγορές άγριων ζώων – Προειδοποίηση για νέες πανδημίες
