Καθυστέρηση στην άφιξη της τρίτης γενιάς του ηλεκτρικού smart fortwo
Μικρή καθυστέρηση ανακοινώθηκε από την διοίκηση της γερμανικής φίρμας στο λανσάρισμα του σημαντικότερου μοντέλου της smart για το 2012.
Από το Σεπτέμβριο του 2012 θα ξεκινήσει –τελικώς– η εμπορική πορεία του ηλεκτροκίνητου smart fortwo, όπως ανακοινώθηκε από εκπρόσωπο της γερμανικής φίρμας.
«Πρόκειται για καθυστέρηση μόνο τριών μηνών. Οι παραδόσεις θα ξεκινούσαν ούτως ή άλλως τον Ιούνιο 2012», δήλωσε η εκπρόσωπος της smart αποδίδοντας την αναβολή της ημερομηνίας στον προμηθευτή των μπαταριών του ηλεκτροκίνητου fortwo, Li-Tec.
«Δεν υπάρχει κανένα τεχνικό ή ποιοτικό πρόβλημα με τις μπαταρίες. Ωστόσο δεν θέλουμε να μειώσουμε τις προσδοκίες μας όσον αφορά τη διασφάλιση της ποιότητας. Για αυτό ακριβώς και δεχόμαστε αυτήν την καθυστέρηση», συμπλήρωσε η εκπρόσωπος της smart διευκρινίζοντας ότι το πρόβλημα που ανέκυψε σχετίζεται με τη διαδικασία κατασκευής των μπαταριών κατά την αύξηση των ρυθμών παραγωγής τους.
auto.in.gr
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
- Η πλούσια Αρκτική μήλον της έριδος για ΗΠΑ, Κίνα και Ρωσία
- Τραγωδία στη Γαλλία: Τέσσερις νεαροί Πορτογάλοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο κοντά στα σύνορα με την Ελβετία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]
- Ίντερ Μαϊάμι – Βανκούβερ Γουάιτκαπς 3-1: Πρωταθλητής MLS ο Λιονέλ Μέσι (pic)
- «Βόμβες» από Σαλάχ για Σλοτ και διοίκηση της Λίβερπουλ: «Το κλαμπ με… πετάει στις ρόδες του λεωφορείου»


