Από το Σεπτέμβριο του 2012 θα ξεκινήσει –τελικώς– η εμπορική πορεία του ηλεκτροκίνητου smart fortwo, όπως ανακοινώθηκε από εκπρόσωπο της γερμανικής φίρμας.
“Πρόκειται για καθυστέρηση μόνο τριών μηνών. Οι παραδόσεις θα ξεκινούσαν ούτως ή άλλως τον Ιούνιο 2012”, δήλωσε η εκπρόσωπος της smart αποδίδοντας την αναβολή της ημερομηνίας στον προμηθευτή των μπαταριών του ηλεκτροκίνητου fortwo, Li-Tec.
“Δεν υπάρχει κανένα τεχνικό ή ποιοτικό πρόβλημα με τις μπαταρίες. Ωστόσο δεν θέλουμε να μειώσουμε τις προσδοκίες μας όσον αφορά τη διασφάλιση της ποιότητας. Για αυτό ακριβώς και δεχόμαστε αυτήν την καθυστέρηση”, συμπλήρωσε η εκπρόσωπος της smart διευκρινίζοντας ότι το πρόβλημα που ανέκυψε σχετίζεται με τη διαδικασία κατασκευής των μπαταριών κατά την αύξηση των ρυθμών παραγωγής τους.
Οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι υπάρχει μια διαφορετική μορφή ευφυΐας, η οποία δεν αποτυπώνεται εύκολα σε τεστ και μπορεί να είναι ακόμη πιο σημαντική για τη δημιουργικότητα