«Ανεβαίνει η ψυχολογία μου…» παραδέχεται ο Μάρκο Πάντελιτς
Τείνει να εξελιχθεί στη μεγαλύτερη... ρεζέρβα πρωταγωνιστή που πέρασε ποτέ από τα ελληνικά γήπεδα! Ο λόγος για τον Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος μίλησε στη web-tv του Ολυμπιακού, την επομένη του εμφατικού 4-0 των «ερυθρολεύκων» στην έδρα του Λεβαδειακού. Ο Σέρβος επιθετικός που σε δύο ματς μετράει πέντε γκολ, μίλησε για την αυτοπεποίθηση που αποκτάει με τα τέρματα που πετυχαίνει τελευταία, ενώ τόνισε πως στόχος είναι να παραμείνει ο Ολυμπιακός στην πρώτη θέση.
Τείνει να εξελιχθεί στη μεγαλύτερη… ρεζέρβα πρωταγωνιστή που πέρασε ποτέ από τα ελληνικά γήπεδα! Ο λόγος για τον Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος μίλησε στη web-tv του Ολυμπιακού, την επομένη του εμφατικού 4-0 των «ερυθρολεύκων» στην έδρα του Λεβαδειακού. Ο Σέρβος επιθετικός που σε δύο ματς μετράει πέντε γκολ, μίλησε για την αυτοπεποίθηση που αποκτάει με τα τέρματα που πετυχαίνει τελευταία, ενώ τόνισε πως στόχος είναι να παραμείνει ο Ολυμπιακός στην πρώτη θέση.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του…
Για τη νίκη στο ματς με τον Λεβαδειακό και το γκολ που σημείωσε: «Μεγάλη σημασία έχει ότι η ομάδα κέρδισε. Πήραμε τρεις βαθμούς. Η ομάδα είναι στην κορυφή. Οι άλλες ομάδες έχουν να παίξουν ένα με δύο παιχνίδια. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό ότι η ομάδα είναι και πάλι στην κορυφή και θα προσπαθήσουμε από εκεί και πέρα να την κρατήσουμε αυτή την πρώτη θέση». Για την αυτοπεποίθηση που αποκτά από τα γκολ στα τελευταία ματς: «Σίγουρα, λογικό είναι. Όταν παίζεις και παίζεις καλά και βάζεις και τα γκολ, αγωνίζεσαι καλά στον χώρο και δίνεις τις πάσες τότε είσαι ευχαριστημένος και η ψυχολογία ανεβαίνει».
Για τη μεγάλη ευκαιρία που είχε να πετύχει και δεύτερο γκολ με τον Λεβαδειακό: «Ήθελα να κάνω κεφαλιά και τελευταία στιγμή είδα τον τερματοφύλακα πως απλώθηκε και αν έκανα κεφαλιά θα βρίσκαμε μεταξύ μας. Γι’ αυτό σταμάτησα, γύρισα λίγο και προσπάθησα με το πόδι, αλλά δεν τη βρήκα την μπάλα όπως ήθελα. Τι να κάνουμε…».
Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ: «Σίγουρα θα γίνει άλλο ένα παιχνίδι που εμείς χρειαζόμαστε τους τρείς βαθμούς. Σεβόμαστε τα Γιάννενα. Έχουμε παίξει ένα φιλικό παιχνίδι που δεν καταφέραμε να βάλουμε το γκολ. Σίγουρα δεν θα έρθει εύκολα το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά με τέτοια παιχνίδια κερδίζεις το πρωτάθλημα και πρέπει να τα κερδίζουμε οπωσδήποτε. Θα πρέπει να ξεκουραστούμε προς το παρόν και την Κυριακή να είμαστε όπως πρέπει».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.