«..Και η Ζωή είναι εντάξει» μιά εκπομπή παρέμβαση
Η εκπομπή θα επιχειρήσει να ενημερώσει, να αμβλύνει τις προκαταλήψεις και να με-ταφέρει μήνυμα αλληλεγγύης απέναντι σε όσους δίνουν τη μάχη να επιστρέψουν στη ζωή και να επανενταχθούν στην κοινωνία. Μέσα από συζητήσεις στο στούντιο της ΕΤ1 με ειδικούς που εργάζονται στην απεξάρτηση, αξιόλογες προσωπικότητες του δημοσιογραφικού και πολιτιστικού χώρου, προσωπικές ιστορίες ανθρώπων που κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από τον εφιάλτη της χρήσης, ζωντανές συνδέσεις με θεραπευτικές κοινότητες του ΚΕΘΕΑ, ρεπορτάζ από τα προγράμματα απεξάρτησης στις φυλακές, η εκπομπή θα σκιαγραφήσει τις σκοτει-νές, αλλά και τις φωτεινές πλευρές της χρήσης και της εξάρτησης.
Το δικό τους «παρών» θα δώσουν στο στούντιο της Κατεχάκη, ο Διευθύνων Σύμβου-λος της ΕΡΤ κ. Λάμπης Ταγματάρχης, καθώς και ο Διευθυντής του ΚΕΘΕΑ κ. Χαράλαμπος Πουλόπουλος.
Στην εκπομπή θα συμμετάσχουν καλλιτέχνες, ηθοποιοί, σκηνοθέτες, συγγραφείς, δημοσιογράφοι και άλλες προσωπικότητες, μεταξύ των οποίων οι Δήμητρα Γαλάνη, Στάθης Δρογώσης, Γιάννης Κότσιρας, Μάνια Παπαδημητρίου, Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος Παύλος Τσίμας, Λένα Διβάνη, Πέτρος Τατσόπουλος, Γιώργος Σκαμπαρδώνης και Ηλίας Μαμαλάκης.
Παρουσίαση: Κώστας Αρβανίτης- Μαριλένα Κατσίμη
Σκηνοθεσία: Μαρία Ανδρεαδέλη
Διεύθυνση Παραγωγής: Άσπα Κουνδουροπούλου
- Συνελήφθη οδηγός ταξί για 56 διπλές ταρίφες στο κέντρο της Αθήνας
- Όλιβερ και Πινέιρο: Ο ένας χειρότερος από τον άλλον οι απαράδεκτοι διαιτητές του Ροσέτι
- «Αλλαγή+»: Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης κατέθεσε πολιτική πλατφόρμα για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
- Υπ. Παιδείας: Από 2 Μαρτίου οι ηλεκτρονικές εγγραφές σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά για το σχολικό έτος 2026-2027
- Δικηγόρος εμφανίστηκε με περίστροφο μέσα σε δικαστική αίθουσα
- «Ήταν τεράστιο λάθος»: Η συγγνώμη του Μπιλ Γκέιτς, ο Τζέφρι Έπσταϊν και η σχέση του με δύο Ρωσίδες
