Έναντι 43 εκατ. ευρώ η εκμίσθωση της Μαρίνας Βουλιαγμένης στην «Αστήρ Παλάς»
Η «Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης ΑΞΕ» πλειοδότησε στο διαγωνισμό για την εκμίσθωση της Μαρίνας Βουλιαγμένης, οι οικονομικές προσφορές στον οποίο αποσφραγίστηκαν την Τρίτη. Η εκμίσθωση θα γίνει έναντι 43 εκατ. ευρώ, ποσό στο οποίο δεν περιλαμβάνονται οι επενδύσεις για τις οποίες έχει δεσμευτεί η εταιρεία.
Η «Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης ΑΞΕ» πλειοδότησε στο διαγωνισμό για την εκμίσθωση της Μαρίνας Βουλιαγμένης, οι οικονομικές προσφορές στον οποίο αποσφραγίστηκαν την Τρίτη.
Όπως ανακοίνωσε την Τρίτη η Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα, η εκμίσθωση θα γίνει έναντι 43 εκατ. ευρώ, πλέον πληθωρισμού και λοιπών προσαυξήσεων.
Επισημαίνεται ότι στο μίσθωμα δεν συμπεριλαμβάνονται οι επενδύσεις, που η πλειοδότρια εταιρεία έχει δεσμευθεί με την τεχνική προσφορά της ότι θα υλοποιήσει για την αναβάθμιση, ανακαίνιση και εκσυγχρονισμό της μαρίνας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παρακεταμόλη στην εγκυμοσύνη: Μεγάλη μελέτη καταρρίπτει τους ισχυρισμούς Τραμπ
- Άφαντη για 12η ημέρα η Λόρα – Η απάντηση της οικογένειας για τα όσα ακούγονται περί βίας
- Πέσιτς: «Αυτό που κάνει η Euroleague είναι καταστροφικό»
- Meteo: 294 νεκροί από ακραία καιρικά φαινόμενα σε 25 χρόνια – 633 επεισόδια με κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις
- Τραμπ: «Φίλε δεν καταλαβαίνω τι κάνεις με τη Γροιλανδία» – Ο αμερικανός φέρνει στο φως προσωπικά μηνύματα του Μακρόν
- Σάντος: «Σκληρή ομάδα ο Ολυμπιακός»