Η Aida Gomez φλερτάρει …με τις αισθήσεις!
Η παράσταση Permiteme Bailarte (Περμιτέμε Μπαϊλάρτε) θα µας ταξιδέψει στα µυστικά µιάς µαγικής σχολής του ισπανικού μπαλέτου, τη σχολή Μπολέρα.
Με την παράσταση αυτή και µε τον παιχνιδιάρικο τίτλο της «Επιτρέψτε µου να σας χορέψω» η Αΐντα Γκόµεζ θα µας µεταφέρει δια µέσου των αιώνων µέχρι- και από- την εποχή που η σχολή Μπολέρα πήρε σάρκα και οστά, καταγράφηκαν βηµατισµοί, τοποθετήσεις άκρων και κεφαλής, ρυθµοί και µελωδίες.
Ο θρύλος της σχολής Μπολέρα, καθώς κινδύνευε από την έλλειψη διαφύλαξης, συντήρησης αλλά και εξέλιξης αυτών των χορών, ήταν ένας Θρύλος πολύτιµος, ευαίσθητος και εύθραυστος. Ήταν- και είναι πάντα- … ιδιαίτερα, καθώς ο µεγαλύτερος κίνδυνος ήταν να λησµονηθεί. Και η Αΐντα Γκόµεζ, σταυροφόρος πραγµατικός του καθολικότερου σπανιόλικου χορού –έντεχνου και παραδοσιακού- ανέλαβε το σκληρό, όσο και απολαυστικό, έργο της διάσωσης.
Η παράσταση που θα παρουσιασθεί είναι αφιερωµένη στη µεγάλη χορεύτρια της Ισπανίας τη θρυλική Pilar López (Πιλάρ Λόπεθ).
Καλλιτεχνική Διεύθυνση- AIDA GOMEZ
Χορογραφία: Aída Gómez, Rubén Olmo, Christian Lozano, Mariemma.
Κοστούμια: Franca Squarciapino, Sastería Cornejo, Pedro Moreno, Roger Salas, Miguel Crespi.
Φωτισμοί: Juanjo Lloreus.
Τιμές εισιτηρίων:
ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΖΩΝΗ €70
ΖΩΝΗ Α’ €55
ΖΩΝΗ Β’ €45
ΖΩΝΗ Γ’ €35
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ €20
Σημεία προπώλησης εισιτηρίων:
Ταμεία Μεγάρου Μουσικής
Στο εκδοτήριο Ομήρου 8 στο Σύνταγμα
( Δευτέρα με Παρασκευή- 10 π.μ.- 4μ.μ.)
Τηλεφωνικά με πιστωτική στο 210-7282333
Ηλεκτρονικά στο www.megaron.gr
Kρατήσεις θέσεων:
EΛΒΑ: 210 6728080
- Καιρός: Έρχονται χιόνια στην Πάρνηθα – Τα δύο σενάρια για την Πρωτοχρονιά
- Ο θρύλος του kick boxing Μιχάλης Ζαμπίδης επιστρέφει στα ρινγκ! (vids)
- Συνελήφθη 36χρονος στο κέντρο της Αθήνας – Επιχείρησε να τραβήξει όπλο με σφαίρα στη θαλάμη
- «Ebenezer: A Christmas Carol»: Ποιοι ηθοποιοί θα βρεθούν δίπλα στον Τζόνι Ντεπ
- Ο Κώστας Παπανικολάου… ξεμπλόκαρε τον Μπαρτζώκα σε κρίσιμο τάιμ άουτ (vid)
- Ουκρανία: Χωρίς θέρμανση το 1/3 του Κιέβου μετά τις ρωσικές επιθέσεις – 320.000 νοικοκυριά δεν έχουν ρεύμα