
Πανηγύρια και στη Λευκωσία για το ΑΠΟΕΛ
Το ΑΠΟΕΛ έγραψε ξανά ιστορία αποσπώντας ισοπαλία 0-0 στην Αγία Πετρούπολη από τη Ζενίτ, αποτέλεσμα που έστειλε και μαθηματικά τους «γαλαζοκιτρίνους» στους «16» του Champions League.
Το ΑΠΟΕΛ έγραψε ξανά ιστορία αποσπώντας ισοπαλία 0-0 στην Αγία Πετρούπολη από τη Ζενίτ, αποτέλεσμα που έστειλε και μαθηματικά τους «γαλαζοκιτρίνους» στους «16» του Champions League.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Ζενίτ εκατοντάδες οπαδοί του ΑΠΟΕΛ ξεχύθηκαν στους δρόμους της Λευκωσίας, όπου πανηγύρισαν την ισοπαλία με τη ρωσική ομάδα και κατ’ επέκταση την πρόκριση στη φάση των «16» του τσάμπιονς λιγκ, που αποτελεί τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου.
Πάνω από τρεις χιλιάδες φίλαθλοι της πρωταθλήτριας Κύπρου ξεχύθηκαν στο κέντρο της Λευκωσίας για να πανηγυρίσουν το εισιτήριο στους «16», αλλά κατά τη διάρκεια αυτών δεν έλειψαν οι συμπλοκές με τους αστυνομικούς, προκαλώντας ζημιές σε καταστήματα και αυτοκίνητα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Οι Αθώοι»: Ανατροπές στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Δομοκός: Θρίλερ με τη σορό άνδρα που βρέθηκε σε αυτοκίνητο – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία
- Φως στο Τούνελ: Στο προσκήνιο τρεις υποθέσεις που συγκλονίζουν
- Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα δεν γνώριζε για την επίθεση των Ισραηλινών στη Flotilla – Πράξαμε το καθήκον μας
- «Η κυβερνητική πλειοψηφία για πρώτη φορά υιοθετεί τη θέση μας» – Ανακοίνωση Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων
- Στην κυριότητα του Δήμου Αγίας Παρασκευής το Κτήμα Σιστοβάρη


