Πρωταθλητής και στις ΗΠΑ ο Μπέκαμ
Μετά από τέσσερα χρόνια στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, πανηγυρίζει εδώ και λίγες ώρες τον τίτλο του πρωταθλητή.
Μετά από τέσσερα χρόνια στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, πανηγυρίζει εδώ και λίγες ώρες τον τίτλο του πρωταθλητή.
Ο άσος των Λος Αντζελες Γκάλαξι, οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση του τροπαίου, καθώς οι Γκάλαξι επικράτησαν του Χιούστον με 1-0, χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Ντόνοβαν στο 72ο λεπτό.
Ετσι, ο 36χρονος άσος, που δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Ευρώπη αφού η Παρί Σεν Ζερμέν του έχει κάνει εξαιρετική πρόταση, έγινε πρωταθλητής και στις ΗΠΑ, μετά την Αγγλία (έξι τίτλοι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και την Ισπανία (ένα πρωτάθλημα με την Ρεάλ Μαδρίτης).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ξεφουσκώνει το πρόγραμμα «Χρυσή Βίζα» με τα νέα όρια
- Αστέρας του Χάρι Πότερ πήγε να βοηθήσει γυναίκα που έκλαιγε στον δρόμο και «έφαγε» κουτουλιά
- Είσαι single και δεν ξέρεις γιατί; Μια έρευνα έχει τις απαντήσεις
- Θα καταφέρει η «Ενεργή Μάχη» να κερδίσει το στοίχημα της πρόληψης των πυρκαγιών;
- Ο αναθεωρητισμός Τραμπ και οι τρεις επιλογές της Ευρώπης
- Τίμοθι Μπάσφιλντ: Η σύζυγός του κατέθεσε επιστολή στήριξης παρά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων


