
Δηλώστε συμμετοχή στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πρωτοπόρων Εκπαιδευτικών
Μέχρι τις 16 Ιανουαρίου 2012 έχουν την ευκαιρία να δηλώσουν συμμετοχή δάσκαλοι και καθηγητές στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πρωτοπόρων Εκπαιδευτικών. Από το 2004 μέχρι σήμερα, έχουν αναδειχτεί από την διοργάνωση αυτή πέντε εκπαιδευτικοί, και μάλιστα σε πανευρωπαικό επίπεδο. Δείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη δική σας συμμετοχή.
Η Microsoft Ελλάς διοργανώνει για έβδομη συνεχή χρονιά τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πρωτοπόρων Εκπαιδευτικών. Στο διαγωνισμό δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που έχουν αναπτύξει εκπαιδευτικές δραστηριότητες χρησιμοποιώντας προγράμματα λογισμικού όπως τα Word, Excel, PowerPoint, Movie Maker, Producer κ.λπ.
Από την ελληνικές συμμετοχές θα επιλεχθούν τρεις, οι οποίες και θα μετέχουν αργότερα στο Πανευρωπαϊκό Φόρουμ Συνεργατών στην Μάθηση που πρόκειται να διοργανωθεί από τη Microsoft στη Λισαβόνα το Μάρτιο του 2012, όπου και θα αναδειχθούν οι πρωτοπόροι εκπαιδευτικοί από όλη την Ευρώπη.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τη συμμετοχή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση Mathisi (ατ) microsoft.com και να στείλουν μία παρουσίαση της δραστηριότητάς τους, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα την οποία θα βρουν στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού www.partnersinlearning.gr.
Επίσης, η πιο δημοφιλής από τις ελληνικές συμμετοχές, όπως θα αναδειχθεί από τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς που θα συμμετέχουν στο Φόρουμ Πρωτοπόρου Εκπαίδευσης, τον προσεχή Μάρτιο, θα κερδίσει έναν υπολογιστή tablet τελευταίας τεχνολογίας
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το διαγωνισμό είναι η Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2012.
- Δείτε επίσης, τα δωρεάν εκπαιδευτικά εργαλεία της Microsoft για την εκπαίδευση
- Διαβάστε επίσης: Στην Αθήνα, Πρωτοπόροι Δάσκαλοι και Πρωτοπόρα Σχολεία το 2012
In.gr Τεχνολογία
- Ολυμπιακός – Σαμπαντέλ 10-8: Φουλ για κούπα – Στο Final 4 τα «θρυλικά» κορίτσια!
- Τρεις συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης και κάνναβης στην Αττική
- Νέα τραγωδία στις Μαλδίβες: Νεκρός δύτης των ειδικών δυνάμεων στις έρευνες για τις σορούς πέντε Ιταλών
- EE: Ο προϋπολογισμός-ρεκόρ και τα ανοιχτά μέτωπα – Γιατί η σύγκρουση δεν αφορά μόνο το πόσα που θα δοθούν
- Ίσως οι νέοι δεν είναι τόσο αποστασιοποιημένοι από την πολιτική όσο νομίζουμε
- Η Βενεζουέλα μετά τον Μαδούρο: Τι έχει αλλάξει από τη βίαιη απομάκρυνσή του; Και τι όχι

