Επεισόδια στην Αλεξάνδρας, συνοδεία οπαδών η αποστολή του ΠΑΟ
Με άσχημο τρόπο -ως συνήθως- ξεκίνησε το ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού, καθώς περίπου τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα στο Φάληρο, άγνωστοι μετέτρεψαν σε πεδίο μάχης την Λεωφόρο Αλεξάνδρας! Ήταν λίγο πριν από τις 17:00, όταν ομάδας κουκουλοφόρων, περικύκλωσε τον Σύνδεσμο Φιλάθλων του Παναθηναϊκού και πέταξαν μολότοφ και πέτρες κατά του κτιρίου. Η αστυνομία προχώρησε σε τρεις προσαγωγές έπειτα από επιχείρηση, ενώ για αρκετή ώρα παρέμειναν κλειστά και τα δύο ρεύματα της λεωφόρου.
Με άσχημο τρόπο -ως συνήθως- ξεκίνησε το ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού, καθώς περίπου τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα στο Φάληρο, άγνωστοι μετέτρεψαν σε πεδίο μάχης την Λεωφόρο Αλεξάνδρας!
Ήταν λίγο πριν από τις 17:00, όταν ομάδας κουκουλοφόρων, περικύκλωσε τον Σύνδεσμο Φιλάθλων του Παναθηναϊκού και πέταξαν μολότοφ και πέτρες κατά του κτιρίου. Η αστυνομία προχώρησε σε τρεις προσαγωγές έπειτα από επιχείρηση, ενώ για αρκετή ώρα παρέμειναν κλειστά και τα δύο ρεύματα της λεωφόρου.
Στο μεταξύ, την ίδια ώρα η αποστολή του Παναθηναϊκού ξεκίνησε από την Παιανία, εκεί όπου βρέθηκαν περίπου 300 οπαδοί της ομάδα ζητώντας από τους «πράσινους» τη νίκη επί του Ολυμπιακού εν μέσω συνθημάτων.
Οι οπαδοί συνόδεψαν την ομάδα μέχρι ένα σημείο στην Αττική Οδό και από εκεί η Αστυνομία δεν επέτρεψε περαιτέρω συνοδεία. Μάλιστα, από νωρίς περίπου οκτώ κλούβες των ΜΑΤ είχαν περικυκλώσει τον χώρο γύρω από το Καραϊσκάκη, θέλοντας να αποτρέψουν ενδεχόμενη είσοδο οπαδών που δεν έχουν εισιτήρια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στο φως η δολοφονία της Φαιναρέτης Μπαξεβάνη – «Της έστησαν καρτέρι στο εξοχικό της» στη Σαλαμίνα
- Η αλλαγή καθεστώτος στο Ιράν είναι «το καλύτερο που θα μπορούσε να συμβεί», λέει ο Τραμπ [βίντεο]
- Διαβάστε στα «Νέα Σαββατοκύριακο: Διαβολοβδομάδα
- Πυρκαγιά σε διυλιστήριο πετρελαίου στην Κούβα τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο
- Υπάρχουν ακόμα νομίσματα – καταφύγια; Οι ανατροπές σε δολάριο, γιεν, ελβετικό φράγκο
- Πράκτορες της ICE φέρονται να ψευδόρκησαν μετά τον πυροβολισμό μετανάστη από τη Βενεζουέλα στο πόδι

