Αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ ζητά το 73,4% των πολιτών, σύμφωνα με δημοσκόπηση
Αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ ζητά το 73,4%, σύμφωνα με δημοσκόπηση, η οποία δημοσιεύεται σε κυριακάτικη εφημερίδα. Περισσότεροι από 8 στους 10 (81,9%) θεωρούν ως θετική εξέλιξη την παραίτηση της κυβέρνησης Παπανδρέου, ενώ το 68,8% συμφωνεί με την απόφαση του προέδρου της ΝΔ να συμμετάσχει στην κυβέρνηση Παπαδήμου. Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ προηγείται σταθερά, ενώ η Δημοκρατική Αριστερά «προσπερνά» ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΟΣ.
Αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ ζητά το 73,4% των πολιτών, σύμφωνα με δημοσκόπηση της RASS για το Παρόν της Κυριακής.
Περισσότεροι από 8 στους 10 (81,9%) θεωρούν ως θετική εξέλιξη την παραίτηση της κυβέρνησης Παπανδρέου, ενώ το 68,8% συμφωνεί με την απόφαση Σαμαρά να συμμετάσχει η ΝΔ στην κυβέρνηση υπό τον Λουκά Παπαδήμο.
Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ προηγείται με ποσοστό 24,6%, ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 14,8% και το ΚΚΕ με 8,5%.
Αλλαγή σκηνικού στα υπόλοιπα κόμματα, αφού η Δημοκρατική Αριστερά συγκεντρώνει το 6,2%, ο ΣΥΡΙΖΑ 5,9%, ο ΛΑΟΣ 5,7% και οι Οικολόγοι-Πράσινοι 3,3%.
Για πρώτη φορά η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη κινείται κοντά στο όριο του 3% για είσοδο στη Βουλή, συγκεντρώνοντας το 2,9%.
Τέλος, το Πανελλήνιο Αρμα Πολιτών του Γιάννη Δημαρά συγκεντρώνει 1,3% και η αδιευκρίνιστη ψήφος κινείται στο 20,2%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βενεζουέλα: Νέα άφιξη αεροσκάφους με απελαθέντες από τις ΗΠΑ μετανάστες
- Ρωσία: Πολύ σοβαρές οι συνέπειες για την ΕΕ από τυχόν χρήση ρωσικών πόρων για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
- Κακοκαιρία: Λόγω πτώσης βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία
- Ουκρανία: Η όποια «αληθινή πρόοδος» για την αποκατάσταση της ειρήνης εξαρτάται από τη Ρωσία, λένε οι ΗΠΑ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τρεις προ(σ)κλήσεις