Στα 163 ανέρχονται τα νέα επενδυτικά σχέδια που εντάχθηκαν στη δράση «digi-retail» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση». Τα νέα επενδυτικά σχέδια που εντάσσονται, έχουν συνολικό προϋπολογισμό 8,02 εκατ. ευρώ και η συνολική επιχορήγηση (δημόσια δαπάνη) που εγκρίθηκε ανέρχεται σε 4,53 εκατ. ευρώ και προέρχεται από πόρους του ΕΣΠΑ 2007-2013. Τα επενδυτικά σχέδια που έχουν ενταχθεί στη δράση «digi-retail» από τις αρχές Ιουλίου έως σήμερα ανέρχονται σε 1.683 και έχουν συνολικό προϋπολογισμό 76,37 εκατ. ευρώ.

Στο πλαίσιο της δράσης «digi-retail» διατίθενται συνολικά πόροι του ΕΣΠΑ 2007-2013 ύψους 100 εκατ. ευρώ, προκειμένου να ενισχυθούν κατά 50% τεχνολογικές επενδύσεις συνολικού ύψους 200 εκατ. ευρώ από επιχειρήσεις λιανικής.

Η αξιολόγηση επενδυτικών σχεδίων από ολόκληρη την Ελλάδα είναι σε εξέλιξη και ακολουθούν εντός των επόμενων εβδομάδων πρόσθετες εγκρίσεις επενδυτικών σχεδίων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ