Εκλογές άμεσα για να σταματήσουν τα παιχνίδια εκτροπής, ζητά ο Αλ.Τσίπρας
Για «οπερέτα», αλλά και για ένα κόμμα, στο οποίο «κανείς δεν ενδιαφέρεται για τίποτα άλλο παρά μόνον για το πώς θα κρατηθεί, ή θα ανελιχθεί, στην εξουσία» έκανε λόγο ο πρόεδος του ΣΥΝ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος. Παράλληλα άσκησε δριμύτατη κριτική στον πρόεδρο της ΝΔ.
Για «οπερέτα», αλλά και για ένα κόμμα, στο οποίο «κανείς δεν ενδιαφέρεται για τίποτα άλλο παρά μόνον για το πώς θα κρατηθεί, ή θα ανελιχθεί, στην εξουσία» έκανε λόγο ο πρόεδος του ΣΥΝ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.
Εξίσου επικριτικός ήταν και για τον κ. Σαμαρά, λέγοντας ότι «ο πρόεδρος της ΝΔ, που μέχρι προχθές φώναζε για τη δανειακή σύμβαση και τις αποφάσεις της Συνόδου για τη χώρα μας, αποφάσισε ότι όλα αυτά τελικώς τα αποδέχεται. Αρκεί να τα ψηφίσει μία αναλώσιμη κυβέρνηση και να φύγει από την εξουσία ο κύριος Παπανδρέου, ανοίγοντάς του τον δρόμο για την πρωθυπουργία».
Το μόνο ουσιαστικό πρόβλημα για τον πρωθυπουργό, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΝ, είναι πώς θα αποφύγει τη λαϊκή ετυμηγορία.
«Ο μόνος τρόπος για να ανακοπεί η καταστροφική πορεία της χώρας είναι μία τεράστιας κλίμακας επίθεση, ένα πανευρωπαϊκό μαζικό κίνημα αντίστασης. Η πίεση, που ασκήθηκε στην Ελλάδα με το ενδεχόμενο της αποπομπής από το ευρώ, ήταν μία πίεση μαφιόζικου τύπου» είπε ο κ. Τσίπρας και επανέλαβε ότι «αποχώρηση μίας χώρας από το ευρώ δεν προβλέπεται θεσμικά, και επομένως, πρόκειται απλά για έναν τρομοκρατικό εκβιασμό».
Ο πρόεδρος του ΣΥΝ ανέφερε εκ νέου τη θέση του για την ανάγκη ανάπτυξης ενός ενωτικού κινήματος με πολιτικά χαρακτηριστικά και στη βάση αυτή σημείωσε: «Προτάσσουμε τη γραμμή της ευρύτερης δυνατής ενότητας ανάμεσα σε πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις, που αμφισβητούν από προοδευτική σκοπιά το μνημόνιο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Mercosur: Η ηγεσία της ΕΕ πιέζει για την εφαρμογή της συμφωνίας, που έχει παραπεμφθεί στο Ευρωδικαστήριο
- Εξαφάνιση 16χρονης Λόρας: Πήγε με δεύτερο ταξί στην Ομόνοια και έφυγε για τη Γερμανία;
- TikTok: Ολοκληρώνει τη συμφωνία με Τραμπ για να παραμείνει στις ΗΠΑ
- AI: To Χόλιγουντ καταγγέλει εταιρείες τεχνητής νοημοσύνης για «κλοπή» δημιουργικού έργου
- Τραμπ: Ολοι όσους πέρασε «γενεές δεκατέσσερις» στο Νταβός
- Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Euroleague μετά την ολοκλήρωση της 24ης αγωνιστικής


