Νέα μονάδα του ΟΚΑΝΑ στου Γουδή, έκλεισε η μονάδα στην Καποδιστρίου
Νέα μονάδα του ΟΚΑΝΑ εγκαινιάστηκε σε εγκαταστάσεις του πρώην στρατοπέδου «Βαρύτη» στου Γουδή, παρουσία των υπουργών Υγείας και Άμυνας, Ανδρέα Λοβέρδου και Πάνου Μπεγλίτη, καθώς και της προέδρου του ΟΚΑΝΑ Μένης Μαλλιώρη.
Νέα μονάδα του ΟΚΑΝΑ εγκαινιάστηκε σε εγκαταστάσεις του πρώην στρατοπέδου «Βαρύτη» στου Γουδή, παρουσία των υπουργών Υγείας και Άμυνας, Ανδρέα Λοβέρδου και Πάνου Μπεγλίτη, καθώς και της προέδρου του ΟΚΑΝΑ Μένης Μαλλιώρη.
Πρόκειται για την 18η μονάδα στην Αθήνα, με στόχο να εξυπηρετεί 320 άτομα, τα μισά δηλαδή από εκείνα που εξυπηρετούσε η μονάδα στην Καποδιστρίου που έκλεισε χθες Τρίτη. Να σημειωθεί ότι 8 μονάδες έχουν ανοίξει και λειτουργούν ήδη στη Θεσσαλονίκη.
«Έχουμε καταφέρει καίριο πλήγμα στο οργανωμένο έγκλημα, τους στερούμε την πιάτσα» είπε ο Α.Λοβέρδος και τόνισε ότι «μπορούμε να κάνουμε το όνομα του Έλληνα πολίτη καλύτερο στο εξωτερικό, το οποίο τώρα συκοφαντείται και σφυροκοπείται».
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του υπουργείου Υγείας η λίστα αναμονής, για χορήγηση υποκατάστατων, που είναι τώρα 7 χρόνια, στις αρχές του 2012 θα είναι 1-2 μήνες. Στη Θεσσαλονίκη ήδη έχει μειωθεί από 4 χρόνια, στον ένα μήνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καθημερινοί τρόπο για να βάλεις «στοπ» στο νυχτερινό τσιμπολόγημα
- Καιρός: Τσουχτερό κρύο, θυελλώδεις άνεμοι και χιονοπτώσεις τη Δευτέρα
- Ξεφουσκώνει το πρόγραμμα «Χρυσή Βίζα» με τα νέα όρια
- Αστέρας του Χάρι Πότερ πήγε να βοηθήσει γυναίκα που έκλαιγε στον δρόμο και «έφαγε» κουτουλιά
- Είσαι single και δεν ξέρεις γιατί; Μια έρευνα έχει τις απαντήσεις
- Θα καταφέρει η «Ενεργή Μάχη» να κερδίσει το στοίχημα της πρόληψης των πυρκαγιών;

